• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Skönhetsbehandlingar kategorier

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

Skönhetssalong Beautyka har ett brett utbud av banbrytande metoder som ger oss möjlighet att skräddarsy hudvårdsbehandlingar & ansiktsbehandlingar och ge dig det bästa resultatet. Vi erbjuder ett stort sortiment av tjänster och behandlingar för alla åldersgrupper och hudtyper för att tillfredställa alla dina behov och önskemål. Vid varje tillfälle går vi noggrant igenom dina personliga förutsättningar, önskemål och förväntningar och ger dig den bästa behandlingen du förtjänar. Vi strävar efter att alla våra kunder ska känna sig omhändertagna och lyssnade. Ditt vackra leende är det bästa tack för oss som jobbar på hudvårdskliniken Beautyka i Stockholm!

Vi erbjuder ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, laserbehandlingar, hårborttagning och apparatbehandlingar med mera. I vår skönhetssalong i Vasastan har vi allt från klassisk ansiktsvård liksom djup portömning, ansiktspeeling samt frans- och brynfärgning till avancerad hudvård liksom carbon ”Hollywood” peeling och kemisk peeling, dermapen/microneedling, RF- och HIFU lifting, JETT plasma gold/silver ögonlockslyft (blefaroplastik), skin tags borttagning, fibrom och milierborttagning, kärlborttagning, porrengöring och peeling med ultraljud (ultraljudskrubber), nagelsvamp behandling och laserhårborttagning. Besök vår webbsida för att se vårt stort sortiment och läsa mer om varje separata behandling.

Våra skönhetsbehandlingar är perfekt anpassade för både kvinnor och män. Vi har även utvecklat en speciell ansiktsbehandling for män som tar hänsyn till männens hudspecificitet och behov. För dig som är under 21 år med oren tonårshud, erbjuder vi en resultatinriktad ansiktsbehandling som jobbar aktivt på t.ex. acne, pormaskar, utslag och tilltäpptheter. I vårt sortiment kan du hitta specifika behandlingar för torr och känslig hud samt för hud med rosacea. Vi erbjuder ett stort urval av märkesbehandlingar: pHformula, Dermaceutic och Dermalogica behandlingar som alla är skapade av välrdsledande specialister för att ge din hud det nya lystret och fräschhet. Oavsett dina hudbesvär, hittar vi alltid en perfekt behandling som ska passa just dig! 

Vi ställer höga krav på kvalitet och säkerhet av vårt arbete. Vi på Beautyka strävar efter en personlig dialog och en långsiktig relation med våra kära kunder och skapar alltid en individuellt anpassad behandlingsplan för dig som kund. I planen tar vi hänsyn till just dina behov, hudtillstånd och önskemål. På så sätt skapar vi ett tillitsrelation med våra kunder och har tydliga mål som vi tillsammans med kunder ska uppfylla. Våra personligt anpassade hudvårdsbehandlingar kan hjälpa dig med rosacea och pigmentering, acne och ytliga kärl, fina linjer och rynkor, finnar och pormasker, mörka ringar och påsar under ögonen, bristningar, cellulit och släpp hud.

Du som kund har en möjlighet att få gratis hudanalys/hudkonsultation innan din hudbehandling och köpa skönhetsprodukter för hemmabruk som är ett perfekt komplement till din hudvårdsrutin. Vi har hudvårdsprodukter från sådana kända märken som Dermalogica, Eneomey, Dermaceutic, Dr. Belter, pHformula, ClinicCareAcadémie Scientific Beauté mm. Våra produkter passar för olika hudtyper och hudtillstånd: åldrande/mogen hud, stressad hud, känslig och dehydrerad hud, samt aknebenägen ungdomlig hud med inflammationer och portilltäpptheter. Du kan hämta dina hudvårdsprodukter i vår skönhetssalong för att få en allsidig skönhetsupplevelse, förstärka effekter på behandlingar samt behålla resultat längre.

Du är välkommen att besöka vår hudvårdsklinik i Vasastan i Stockholm för att få en närmare kontakt med våra diplomerade och högkvalificerade hudterapeuter och läkare.

Låt oss hudterapeuter ta hand om din hud!

Boka online din ansiktsbehandling hos Beautyka!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish