•   Skönhetsklinik och hudvård

  •   Fri frakt från 500 kr

  •   Auktoriserad återförsäljare/hudterapeut

Ansiktsbehandlingar i Vasastan

Hos oss i Vasastan hittar du ett stort urval av ansiktsbehandlingar: märkesbehandlingar, apparatbehandlingar, avancerade hudvårdsbehandlingar och laserbehandlingar mm. Våra auktoriserade hudterapeuter och läkare ger dig alltid en professionell behandling som är speciellt anpassade efter dina behov. Vill du förebygga och motverka åldrande eller lindra akne? Eller har du en torr och känslig hud och är bekymrad över rosacea? I vår skönhetssalong erbjuder vi dig allt från djup portömning, kemisk peeling och märkesbehandlingar till mer avancerad hudvård. Med laserbehandling kan du ta bort ytliga blodkärl och oönskade fibrom, åldersvårtor eller skintag. Är du sugen på hårborttagning eller vill lyfta huden med HIFU? Bläddra i våra erbjudande eller kontakta oss för att hitta rätt behandling.

Unna dig med klassisk hudvård i Vasastan och hitta lösningar för alla hudproblem. Vi anpassar varje ansiktsbehandling efter din hudtyp och hudtillstånd, vilket innebär ett bättre och snabbare resultat. Våra märkesutbildade diplomerade hudterapeuter tar fram rätta hudvårdsprodukter för att förebygga och behandla känslig eller överansträngd hud, reducera akne och dämpa inflammation samt motverka och reducera ålderstecken.

Är du osäker på vad som passar just dig, är du alltid välkommen till oss på en kostnadsfri konsultation med hudanalys och efterföljande rådgivning. Vi tillsammans med dig skappar en behandlingsplan där vi har tagit hänsyn till just din hud och dina behov.

Läs mer

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Produkttyp

Kategorier

Märken

Rensa filter
Populära produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish