• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

 • ✔ Fri frakt* 

 • ✔ Snabb leverans

Avancerad Hudvård i Stockholm

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

Avancerad hudvård - Bästa hudvården i Stockholm

 

Med ett stort utbud av avancerade apparater och behandlingar hjälper vi dig att nå det absolut bästa resultatet. I vår hudvårdsklinik använder vi endast vetenskapligt dokumenterade, säkra och effektiva metoder och hudvårdsprodukter får att jobba med sådana hudproblem som pigmenteringar av olika slags, tecken på hudåldrande, grov och slapp hy som förlorade sin elasticitet, ytliga kärl och rynkor. Vår utbildad och autoriserad personal har bred kunskap och lång erfarenhet med reducering av akne och postakne ärr samt arbeta med alla hudtyper, även känsliga och reaktiva. Vi erbjuder microneedling, HIFU 3D ansiktslyft, Jett Plasma och Carbon Peeling samt kärl-, papillom och hårborttagning.

Boka Hudkonsultation i Stockholm

Avancerad hudvård-Hudkonsultation >>>

Bästa avancerade hudvården i Stockholm bild 11

 

För att utföra denna typ av behandlingar använder vi professionell avancerad utrustning. Dessa enheter gör ett utmärkt jobb för att förebygga och reducera komplexa djupa hudproblem samtidigt som de ger dig en perfekt och snabb resultat som du kommer bli nöjd med. 

Du kan få hjälp med borttagning av irriterande ytliga kärl i ansiktet, på kinder, näsa och dekolletage, reducera stora porer och postakne ärr samt få lyft på din hud utan operationen! Vi utför laserbehandlingar med välbeprövade metoder och med säkra tekniker. I vår skönhetsklinik har vi välutbildade hudterapeuter, specialister som gör dessa behandlingar och har lång erfarenhet av arbetet inom hudvården. Hos oss hittar du goda resultat och massor väldigt nöjda kunder.

Boka Online-Hudkonsultation

Avancerad hudvård-Videobesök >>>

Avancerad ansiktsvård Stockholm hudvårdsklinik bild 54

 

  Med avancerade ansiktsbehandlingar kan vi minska följande hudproblem:

  • Pigmenteringar av olika slags, både åldersrelaterade och solorsakade. Få en ljusare och klarare hud utan mörka fläckar och färgförändringar!
  • Irriterande ytliga blodkärl – spiders, utvidgade kärl. Bli av med roddnad för alltid!
  • Rosacea - förebyggande och reducerande behandlingar. Vi hjälper dig att inte längre känna brännande och obehag i huden!
  • Ålderstecken i form av rynkor, fina linjer, slapp hud och minskad elasticitet. Återfå den ungdomliga spänsten och elasticiteten snabbt och smidigt! 
  • Akneärr och postakne blemmor och pigmenteringar. Vi hjälper dig att få en smidigare och jämnare hud utan blemmor och aknerelaterade ärr!
  • Ansiktslyft i olika ansiktsdelar utan kirurgi med snabba och synliga resultat. Hängande ögonlock eller slapp hacka är inte längre ett problem! Med våra moderna tekniker hjälper vi dig att revitalisera huden och fånga imponerade blickar!

  Bästa ansiktsprodukter för avancerad hudvård bild 32

  Du är alltid varmt välkommen att besöka vår skönhetssalong i Vasastan, där du ska bli omhändertagen av våra auktoriserade hudterapeuter och läkare. Vet inte vilken behandling som ska passa dig? Kontakta oss via mejl eller boka en gratis konsultation där du ska få professionella rekommendationer från oss och där vi tillsammans med dig ska skapa en plan för dina behandlingar samt rekommendera dig vilka produkter som kan användas för att förstärka effekter av behandlingar samt bevara resultat.

  Boka tid för avancerad hudvård och ansiktsbehandling hos Beautyka i Vasastan Stockholm!

  Bästa avancerade ansiktsbehandlingar i Stockholm bild 22

   

  2022-01-13 / Maiia S

   

  Våra populära artiklar

  Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Gå till kassanFortsätt handla

  Information

  Salongen

  Webbutiken

  SvenskaEnglish