• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Klassisk ansiktsbehandling Stockholm

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

Klassisk ansiktsbehandling bild 11

Bästa Klassiska Ansiktsbehandlingar i Stockholm

Den vanligaste ansiktsbehandlingen som människor brukar hitta på skönhetssalong är en klassisk ansiktsbehandling. I regel består denna behandling av en djup portömning med en extra vårdande mask, enzym- eller kemisk peeling och en ansiktsmassage som ett extra tillägg. Inte sällan önskar man att samtidigt forma, plocka och färga brynen och ögonfransar för att inge extra fräschhet i ansiktet. Den typen av ansiktsvård passar perfekt för dig som önskar att ta hand om din hud och har behov i regelbundna djuprengörande hudbehandlingar. Ansiktsbehandling för män är en utmärkt alternativ för att dig som har sådana hudproblem som akne, rosacea, känslig eller irriterad hud.

Är du irriterad på små, vita milier?
Milierborttagning kan ingå i den vanliga klassiska ansiktsbehandlingen vid din behov och önskan. Proceduren kan genomföras snabbt och enkelt utan några märken eller ärr. I slutändan får du en jämn och smidig hud utan vita fläckar. 

Våra behandlingar inom klassisk hudvård är speciellt anpassade för att tillfredställa allas behov. Vi har utvecklat ansiktsbehandlingar för kvinnor, män och ungdomar med alla hudtyper och hudtillstånd. I dessa behandlingar har vi tagit hänsyn till varje kundgruppens behov och hudegenskaper, så att behandlingarna passar perfekt för just dig.

Det vanligaste problemmet i tonåren är uppkomsten av finnar, blemmor, pormaskar, inflammatoriska utbrott och akne i ansiktet. Dessa hudproblem är mycket störande för många ungdomar och de behöver behandlas på ett rätt sätt hos hudspecialister.
Hos oss på hudvårdskliniken i Vasastan kanm du lätt hitta en lösning på ungdomsploblem med huden.

Få perfekt hy utan finnar med klassisk ansiktsbehandling

Våra auktoriserade hudterapeuter genomför en kur med intensivbehandling som hjälper dig att reducera och bli av med störande inflammationer och finnar i ansiktet med långvarig resultat och utan blemmor och ärr. Vid svåra fall har vi alltid en läkare på plats som kan ge rekommendationer och genomföra medicinska behandlingar. Har du redan postakne ärr och färgförändringar? Vi hjälper dig att arbeta med detta hudtillstånd för att få en smidigare och fräschare hud. 

Klassisk hudvård är utformad för att:

  • reducera hyperpigmenteringar
  • jämna ut hudtonen
  • inge huden den förlorade fukten och vitalitet
  • förebygga och minska tecken på tidigt åldrande genom att balansera hudens mikroflora, stimulera hudceller
  • främja hudens hälsa.

Klassisk hudvård kan med fördel kombineras med andra typer av hudvård, till exempel apparathudvård och avancerad hudvård. En sådan kombination är oftast en bra förutsättning för ett utmärkt, snabbt och långvarigt resultat, men är dock inte ett måste. 

Du är alltid varmt välkommen att besöka vår skönhetssalong i Vasastan, där du ska bli omhändertagen av våra auktoriserade hudterapeuter och läkare. Vet inte vilken behandling som ska passa dig? Kontakta oss via mejl eller boka en kostnadsfri konsultation  där du ska få professionella rekommendationer från oss och där vi tillsammans med dig ska skapa en plan för dina behandlingar samt rekommendera dig vilka produkter som kan användas för att förstärka effekter av behandlingar samt bevara resultat. Vi skappar behandlingsplan för din hud med hänsyn på ditt hudtillstånd.

Hudspecialister Stockholm klassisk ansiktsbehandling bild 32

 

Ge din  hud ett nytt liv med en bättre lyster, smidighet, spänst och mjukhet med våra hudspecialister på Hudvårdskliniken Beautyka i Stockholm!

 

 

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish