• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Académie Scientific Beauté Ansiktsbehandling

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

Academie Ansiktsbehandlingar

Hud av alla slag behöver ordentlig hudvård, och det är bra om denna vård utförs av proffs. Ansiktsbehandlingen i salong, som utförs av diplomerad och utbildad hudterapeut, ger dig fullständigt förtroende för dig själv och din skönhet. Detta är ett speciellt program från Académie Scientific Beauté, valt beroende på din hudtyp - fet, acne, mogen, torr eller känslig.

Mjuk rengöring med speciella professionella ingredienser kommer att befria huden från föroreningar, skadliga ämnen och makeup som slår sig ner. Näringsämnen tränger in djupt i de rensade porerna och ger din hud lyst, spänst, fasthet och elasticitet. Professionell ansiktshudvård är en riktig konst som behärskas fullt ut av specialisterna i skönhetssalong Beautyka i Vasastan.

Bland de många ansiktsbehandlingar som Académie Scientifique de Beauté erbjuder finns ett stor urval för mogen, pigmenterad, solskadad och känslig hud.

Superfuktande mask som innehåller frystorkade frukter och växtkollagen är en patenterad komponent, vilket ger en utmärkt effekt och fuktar huden med 40-60 procent.

Önskar du ett riktigt fuktgivande bad för torr och stressad hud. Det unika fuktgivande produkter baserat på naturligt äpplevatten uppfattas förvånansvärt väl av huden och fyller direkt det med fukt, vilket ger det ett friskt utseende. Du får perfekt fuktad och fylld med vitalitet hud. Huden mjuk och smidig. Rynkor försvinner, huden får ett strålande utseende. Ansiktet ser friskt ut.

Ett effektivt ansiktsbehandling med Detox för att skydda huden mot skadliga effekter av miljön. Idealisk för tråkig, stressad och trött hud. Stimulerar cellandningen och avgiftar samtidigt. Reducerar skador som orsakats på huden till följd av stress, rökning och skadliga miljöpåverkan (föroreningar, ultraviolett och infraröd strålning, luftkonditionering osv.). Eliminerar irritation och andra hudreaktioner. Rekommenderas särskilt för invånare i stora städer för både män och kvinnor i olika åldrar.

Huden runt ögonen är ett extremt känsligt område. Det är här först och främst manifesteras tecken på åldrande, torrhet och trötthet: rynkor, fina linjer, mörka cirklar, påsar, svullnad i ögonlocken. För att förhindra och minska synliga tecken på åldrande presenterar Académie en lyxig ögonvårdsprodukt som innehåller snabba skönhetsprodukter. Det här är nya reparationsämne för ögonen som återfuktar och främjar intensiv förnyelse av det känsliga området runt ögonen, särskilt benägna för rynkor. Formula innehåller 61% hudrelaterat kollagen, som är ett viktigt skelettprotein i huden, ger hudton och elasticitet, återfuktar och fyller huden, förbättrar dess struktur.

Académie Scientifique de Beauté ger dig ett skräddarsytt program för ansiktsbehandlingar som urförs av yrkes hudterapeuter med produkter med högkoncenterade aktiva ingredienser. Anpassade ansiktsbehandlingar från Académie och hudterapeuter i hudvårdsklinik Beautyka hjälper dig att uppnå ditt önskemål. Ge din hud en ny start nu med Beautyka i Vasastan!

Du är alltid varmt välkommen att besöka vår skönhetssalong i Vasastan, där du ska bli omhändertagen av våra auktoriserade hudterapeuter och läkare. Vet inte vilken behandling som ska passa dig? Kontakta oss via mejl eller boka en gratis konsultation där du ska få professionella rekommendationer från oss och där vi tillsammans med dig ska skapa en plan för dina behandlingar samt rekommendera dig vilka produkter som kan användas för att förstärka effekter av behandlingar samt bevara resultat.

Boka online din Academie ansiktsbehandling på Beautyka.se! 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish