• ✔  Hudvård & Skönhetssalong

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

  • ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

Dermaceutic skönhetsbehandling Stockholm

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Märken

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

I vår skönhetssalong Beautyka i Vasastan har vi ett stort utbud av ansiktsbehandlingar och hudvårdsprodukter som utvecklades av ett revolutionerande franskt varumärke Dermaceutic. Ansiktsbehandlingarna inom detta varumärke passar för alla hud typer och arbetar på alla hudproblem för att ge dig det perfekta resultatet du önskar. Våra hudterapeuter är speciellt utbildade hjälpa dig att välja behandlingar efter just dina behov och önskemål, vilket gör att du får ett snabbare och ett effektivare resultat. Vi strävar efter att alltid erbjuda individuellt anpassade behandlingar som tar hänsyn till enskildes kundens behov, hud typ och hudtillstånd, så att du som kund blir omhändertagen på det bästa möjliga sätt!

Dermaceutic erbjuder ett brett spektrum av ansiktsbehandlingar i form av olika kemiska peelingar. Denna typ av hudvård passar alla hudtyper och är kapabel att behandla alla typer av hudproblem. Kemiska peelingar riktar sig fräsmt på ungdomlig, fet, problem, kombinerad och åldrad hud, men rekommenderas även för normal hud och för torr hud. Peelingar har olika verkningsmekanismer och styrkenivåer, vilket gör det möjligt att använda dem på absolut alla hudtillstånd och hud typer, med extremt bra resultat. Dermaceutic ansiktsbehandlingar baseras på idén av kombinerad vård, dvs kombination av behandlingar med rätta hudvårds produkter anpassade efter specifika hudproblem. En sådan kombination är syftad till att ge dig det bästa resultatet på en kort tid men med lång effekt! 

Behandlingar med syror är en perfekt lösning för de som har aknebenägen hud eller får tillfälliga finnar, portilltäpptheter och utslag på huden. Peelingar med salicylsyra arbetar effektivt på att döda bakterier på hudytan och därmed reducerar inflammationer och förebygger uppkomsten av finnar. Syran bidrar till att skonsamt men ändå effektivt exfoliera döda hudceller och på så sätt öppna tilltäppta porer och rengöra huden. Peeling ger dig en fräschare, ljusare och smidigare hud. Även talgproduktionen normaliseras, vilket då ger dig en mattare hud på lång sikt. Dessa effekter syns även på normal hud och på kombinerad hud.

Kemiska peelingar arbetar utmärkt på sådana åldersrelaterade hudförändringar som rynkor, fina linjer, slapp hud och pigmenteringar. Peelingar stimulerar kollagenproduktion och ökar cellomsättningen, vilket bidrar till att släta ut huden, reducera djupa rynkor och minimera fina linjer. Peelingar tar bort det gråa lagret av hudceller på hudytan och avslöjar de nya, fräscha cellerna som ger ditt ansikte ett ungdomligare och smidigare utseende. Kemiska peelingar från Dermaceutic arbetar även på pigmentförändringar i huden och kan hjälpa dig att reducera pigmentfläckar och pigmenteringar samt ger en jämnare och ljusare hudton. Denna effekt uppnås bäst i kobmination med Dermaceutics produktserie som är speciellt riktad mot att behandla och bekämpa pigmenteringar i huden

Du är alltid varmt välkommen att besöka vår skönhetssalong i Vasastan, där du ska bli omhändertagen av våra auktoriserade hudterapeuter och läkare. Vet inte vilken behandling som ska passa dig? Kontakta oss via mejl eller boka en gratis konsultation där du ska få professionella rekommendationer från oss och där vi tillsammans med dig ska skapa en plan för dina behandlingar samt rekommendera dig vilka produkter som kan användas för att förstärka effekter av behandlingar samt bevara resultat.  

Boka online din ansiktsbehandling på Beautyka.se! 

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish