• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Dermaceutic skönhetsbehandling Stockholm

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

Bästa Dermaceutic behandling i Vasastan Stockholm

I vår hudvårdsklinik Beautyka i Vasastan Stockholm har vi ett stort utbud av ansiktsbehandlingar & hudvårdsprodukter som utvecklades av ett revolutionerande franskt varumärke Dermaceutic. Ansiktsbehandlingar inom Dermaceutic varumärke passar för alla hudtyper, arbetar på alla hudproblem för att ge dig det perfekta resultatet du önskar. Våra Dermaceutic hudterapeuter är speciellt utbildade hjälpa dig att välja Dermaceutic behandlingar efter just dina behov och önskemål, vilket gör att du får ett snabbare, ett effektivare resultat. 

Vi strävar efter att alltid erbjuda individuellt anpassade Dermaceutics behandling som tar hänsyn till enskildes kundens behov, hudtyp och hudtillstånd, så att du som kund blir omhändertagen på det bästa möjliga sätt!
 

Dermaceutic ansiktsbehandlingar passar alla hudtyper

Dermaceutic erbjuder ett brett spektrum av ansiktsbehandlingar i form av olika kemiska peelingar. Denna typ av Dermaceutic hudvård passar alla hudtyper samt är kapabel att behandla alla typer av hudproblem. Kemiska peelingar Dermaceutic riktar sig fräsmt på ungdomlig, fet, problem, kombinerad & åldrad hud, men rekommenderas även för normal & torr hud. Dermaceutic Peelingar har olika verkningsmekanismer och styrkenivåer, vilket gör det möjligt att använda dem på absolut alla hudtillstånd, hud typer, med extremt bra resultat.

Dermaceutic ansiktsbehandlingar & skönhetsbehandlingar stockholm bild 85

 

Dermaceutic ansiktsbehandlingar baseras på idén av kombinerad vård, dvs kombination av skönhetsbehandlingar med rätta hudvårdsprodukter anpassade efter specifika hudproblem. En sådan kombination är syftad till att ge dig det bästa resultatet på en kort tid men med lång effekt! 

Dermaceutic Behandlingar med syror är en perfekt lösning för de som har aknebenägen hud eller får tillfälliga finnar, portilltäpptheter, utslag på huden. Kemiska Peelingar Dermaceutic med salicylsyra arbetar effektivt på att döda bakterier på hudytan och därmed reducerar inflammationer, förebygger uppkomsten av finnar. Syran bidrar till att skonsamt men ändå effektivt exfoliera döda hudceller och på så sätt öppna tilltäppta porer och rengöra huden. Dermaceutic Peeling ger dig en fräschare, ljusare, smidigare hud. Även talgproduktionen normaliseras, vilket då ger dig en mattare hud på lång sikt. Dessa effekter syns även på normal & kombinerad hud.
 

Kemiska peelingar Dermaceutic arbetar utmärkt på sådana åldersrelaterade hudförändringar som rynkor, fina linjer, slapp hud, pigmenteringar. Dessa skönhetsbehandlingar stimulerar kollagenproduktion och ökar cellomsättningen, vilket bidrar till att släta ut huden, reducera djupa rynkor, minimera fina linjer. Peelingar Dermaceutic tar bort det gråa lagret av hudceller på hudytan samt avslöjar de nya, fräscha cellerna som ger ditt ansikte ett ungdomligare, smidigare utseende. Kemiska peelingar från Dermaceutic arbetar även på pigmentförändringar i huden, kan hjälpa dig att reducera pigmentfläckar & pigmenteringar samt ger en jämnare, ljusare hudton. Denna effekt uppnås bäst i kobmination med Dermaceutics produktserie som är speciellt riktad mot att behandla & bekämpa pigmenteringar i huden. 

Ansiktsbehandlingar dermaceutic kemiska peelingar vasastan stockholm bild 7

 

Du är alltid varmt välkommen att besöka vår skönhetssalong i Vasastan Stockholm, där du ska bli omhändertagen av våra auktoriserade Dermaceutic hudterapeuter & läkare. Vet inte vilken skönhetsbehandling som ska passa dig? Kontakta oss via mejl eller boka en gratis konsultation där du ska få professionella rekommendationer från oss, där vi tillsammans med dig ska skapa en plan för dina skönhetsbehandlingar samt rekommendera dig vilka hudvårdsprodukter som kan användas för att förstärka effekter av dina ansiktsbehandlingar samt bevara resultat.  

Boka online din skönhetsbehandling Dermaceutic hos Hudvårdsklinik Beautyka i Vasastan Stockholm! 

Våra populära artiklar

Varför får man finnar? Hur behandlar jag finnar?  Vad gör Retinol i huden? 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish