• ✔  Hudvård & Skönhetssalong

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

  • ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

Dermalogica behandlingar efter dina behov

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Märken

Produkttyp

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Dermalogica ansiktsbehandlingar passar för alla hud typer och arbetar effektivt på alla hudbesvär för att ge dig det perfekta resultatet du önskar. Ansiktsvårdsrutiner från Dermalogica tar hänsyn till miljöpåverkan och strävar efter att skydda och stärka din hud samt förebygga åldrande och miljöorsakad hudförorening. Våra hudterapeuter är speciellt utbildade hjälpa dig att välja behandlingar efter just dina behov och önskemål, vilket gör att du får ett snabbare och ett effektivare resultat. Vi strävar efter att alltid erbjuda individuellt anpassade behandlingar som tar hänsyn till enskildes kundens behov, hud typ och hudtillstånd, så att du som kund blir omhändertagen på det bästa möjliga sätt!

Har du en torr hud och önskar dig en djup återfuktande behandling som ska ge dig en mjuk hud fylld med lyster och fräschhet? Boka din tid på en återfuktande och reparerande behandling och ge din hud den fukten den strävar efter! Problem med fet ungdomshud, utslag eller akne? Vi har djupt rengörande behandlingar som är utvecklade för att behandla och bekämpa finnar, inflammationer, blemmor och pormaskar. Djup porrengöring och rätt anpassade kemiska peelingar med salicylsyra balanserar hudens talgproduktion, dödar bakterier och normaliserar huden egen mikroflora, för att förebygga framtida hudbesvär och ge dig en klarare och smidigare hud. Eller har du mycket stress på jobbet, vilket återspeglar sig på hudens välmående? Dermalogicas lugnande behandlingar är i så fall den perfekta varianten för dig: lugna och reparera stressad, reaktiv och känslig hud samt få ett långvarigt skydd mot miljöpåfrestningar. Ansiktsvård från Dermalogica bidrar till att på ett effektivt sätt dämpa rodnad, hämma brinnande känsla samt lugna och inge en kylande känsla i huden. Dessa skonsamma behandlingar passar perfekt under kalla vinterdagarna, efter semester och när som helst när din hud känns stressad och behöver återhämtning. 

Dermalogica har ett brett spektrum av behandlingar som arbetar aktivt på åldersrelaterade hudproblem: rynkor, fina linjer, slapp hud och förlorad elasticitet. Vill du få en lyft på huden och återfå den ungdomliga elasticiteten? Våra åldersbekämpande behandlingar är skapade för att effektivt behandla mogen och åldrad hud, reducera rynkor och minimera fina linjer samt ge dig fina konturer och återställa hudens fasthet och spänst. Prova på Dermalogicas anti-age ansiktsbehandlingar och bli totalt förälskad i detta varumärke! Gillar du sola och reser ofta på semester i soliga länder? Har du problem med pigmenteringar och ojämn hudton? Vi är redo att ebjuda behandlingar som ger dig en ljusare hud, tar bort hyperpigmenteringar samt ger din hud en ökad lyster och fräschhet. Vi hjälper dig att välja en rätt kombination av behandlingar och hudvårdsprodukter som tillsammans hjälper dig att bekämpa pigmenteringar. 

Du är alltid varmt välkommen att besöka vår skönhetssalong i Vasastan, där du ska bli omhändertagen av våra auktoriserade hudterapeuter och läkare. Vet inte vilken behandling som ska passa dig? Kontakta oss via mejl eller boka en gratis konsultation där du ska få professionella rekommendationer från oss och där vi tillsammans med dig ska skapa en plan för dina behandlingar samt rekommendera dig vilka produkter som kan användas för att förstärka effekter av behandlingar samt bevara resultat.  

Boka online din ansiktsbehandling på Beautyka.se! 

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish