• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

pHformula behandling i Stockholm

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

Boka pHformula behandling hos auktoriserad hudvårdsklinik i Stockholm!

pHformula är den första pfarma-cosmeceutical hudvårdsserien som i sina hudvårdsprodukter använder farmaceutiska ingredienser av unik kvalitet och har den främsta syften att ge dig som en kund det bästa och snabbaste resultatet på behandlingen.

Märket kombinerar hud-exfolierande syror, vitaminer, anti-oxidanter, anti-inflammatoriska ingredienser och aminosyror som tillsammans med den unika PH-DVC™ "bio-availability" leverans-system förbättrar din huds hälsa och välmående samt löser dina hudproblem på ett så effektivt sätt som möjligt. Aktiva ingredienserna transporteras djupt in i hudlagret och frisätts där för att verka specifikt där de behövs för att ge dig ett perfekt resultat av den inriktade behandlingen. 

pHformula ansiktsbehandling hudvårdsklinik i Stockholm bild 85

PH-DVC™ complex som finns i alla pHformulas produkter är en garanti för en jämn och kontrollerad distribution av aktiva ingredienser under hela dagen samt deras djupa penetransen in i huden. Den möjliggör användning av maximalt starka formula, utan att ge de negativa biverkningarna som normalt uppstår vid traditionella peeling.


pHformula har utvecklat en kontrollerad kemisk peeling med "skin resurfacing"-nivåer:

  • Nivå 1=MILD "skin resurfacing"
  • Nivå 2=INTENSIV "skin resurfacing"
  • Nivå 3=MEDICINSK "skin resurfacing", kan enast genomföras av läkare

Hos oss, i Hudvårdsklinik Beautyka i Vasastan, kan du få alla tre nivåer av dessa olika behandlingar. Våra hudterapeuter och läkare hjälper gärna dig att välja den behandlingen som passar just din hudtyp och som är kapabel att bekämpa dina hudproblem.

Boka ph formula acne-behandling Stockholm bild47


Hur straka produkter som används och djupt in i huden de får penetrera avgörs av läkare eller hudspecialisten, genom att anpassa appliceringsteknik och variera antal lager som appliceras under ”skin resurfacing” behandlingen. Innan pHformulas peelingar kommer du behöva förbereda huden genom att applicera en förberedande produkt enligt ordinationerna från våra hudterapeuter eller läkare. En individuellt anpassad och maximalt stark formula för hemmabruk är skapad för att förbereda din hud för den professionella behandlingen samt säkerställa resultat.

Efter behandlingar är det viktigt att förstärka och bibehålla resultatet av hudbehandlingen samt stödja och påskynda hudens reparationsprocesser. Därför kommer du, Bästa Kunden, att få komplementerande produkter som bör appliceras enligt ordinationerna från våra specialister på hudkliniken Beautyka efter den genomförda exfolierande märkesbehandlingen från pHformula. 

Boka ph formula rosacea behandling Stockholm bild73


Före- och efter-behandling produkterna är ett måste för det bästa resultatet av de effektiva pHformulas behandlingar. I alla dessa produkter som används före och efter "skin resurfacing"- behandling ingår alltid det unika PH-DVC™ komplexet som används i kombination med kraftfulla aktiva ingredienser t.ex. pyrodruv-, glactaric-, mandel-, lactic-, lactobionic-, salicyl-, azeloglicina- och fytinsyra, och möjliggör därmed en djupare och starkare effekt av både behandlingar och produkter som appliceras före och efter den ansiktsvårdande proceduren.

pHformulas behandlingar är kapabla att lösa massa olika hudproblem och förbättra en hel rad olika hudtillstånd. Skin-resurfacing behandlingar hjälper dig att arbeta med alla tecken på åldrande, reducera och bli av med hyperpigmenteringar, förbättra acne och bekämpa kronisk hudrodnad.

phformula behandling med kemisk peeling Stockholm bild45

För att handla pHformula produkter besök vår skönhetssalong på Hagaesplanaden 58 i Stockholm och få professionell rådgivning hos pHformulas utbildade hudterapeuter eller läkare. Vet inte vilken behandling som ska passa dig? Kontakta oss via mejl eller boka en gratis konsultation där du ska få professionella rekommendationer från oss och där vi tillsammans med dig ska skapa en plan för dina behandlingar samt rekommendera dig vilka produkter som kan användas för att förstärka effekter av behandlingar samt bevara resultat. 

Boka online din pHformula ansiktsbehandling på Beautyka.se! 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish