• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Nagelsvamp behandling med LaserTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Vad är Nagelsvamp behandling med Laser?

Nagelsvamp är svårt att behandla. Ett alternativ att bli av med nagelsvamp är laserbehandling. Nagelsvamp behandling med Laser är skonsam och effektiv. Laserbehandling av nagelsvamp ger möjlighet att behandla svampen utan att använda mediciner eller kemikalier. Behandlingen utförs med Nd:Yag laser och fördelar med denna typ av laser är att den kan döda nagelsvampen i alla delar av nageln.

Hur visar sig nagelsvamp?

  • tjocka naglar
  • gula naglar
  • missfärgade naglar
  • naglar sitter inte tight mot nagelbädden
  • naglar skivar sig

Hur fungerar behandling av nagelsvamp med laser?

Lasern hettar upp nageln och når ner i nagelbädden och nagelbanden. Tack vare laserimpuls dödas svampen successivt, vilket resulterar i att en ny frisk nagel börjar växa ut.

Behandlingen av nagelsvamp med laser sker 1 gång per vecka under 4-8 veckor. Vid varje tillfälle behandlas alla dina 5 naglar på en fot/hand respektive 10 naglar på fötter/händer. Resultatet av laserbehandlingen beror på hur djupgående svamp man har. Om du har ytlig nagelsvamp får du ett snabbare resultat. Medan om du har naglarna, som är kraftigt drabbade, kommer det att ta längre tid. Innan behandlingen genomförs först konsultation.

 

Kontraindikationer:

Allergier, herpes (aktiv), hudinflammation, diabetes, amning, graviditet, användning av blodförtunnande mediciner, cancer, epilepsi, pacemaker, Holter monitor eller en annan implanterad elektrisk apparat.

Du är välkommen att besöka vår hudvårdsklinik i Vasastan i Stockholm för att få en närmare kontakt med våra diplomerade och högkvalificerade hudterapeuter och läkare. Är du osäker på vad som passar just dig, är du alltid välkommen till oss på en kostnadsfri konsultation med hudanalys och efterföljande rådgivning. Vi tillsammans med dig skapar en behandlingsplan där vi har tagit hänsyn till just din hud och dina behov.

 

 
 

Våra populära artiklar

Varför får man finnar? Hur behandlar jag finnar? Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är retinol? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Recensioner
Rekommenderade produkter
Andra köpte även

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish