• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Nålfri mesoterapi hårTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Nålfri mesoterapi av hårbotten för ökad hårtillväxt

I århundraden har människor försökt öka hårets tillväxt. Det förknippas vanligtvis med ungdomlighet och skönhet. Nu när vi är i 2000-talet har forskare och sjukvårdspersonal börjat upptäcka sätt att bekämpa skallighet. En lovande behandling kallas mesoterapi utan nålar. - Vad är det? Fungerar den? Hur fungerar det? Låt oss ta reda på mer om denna terapi och om den är rätt för dig.

Nålfri mesoterapi för hårbotten är en ny och innovativ terapi för dem som är trötta på att kämpa med håravfall och är villiga att prova något nytt och annorlunda. Även om det finns många fördelar med denna mesoterapi, är det inte för alla. Om du letar efter ett snabbt och enkelt sätt att avsevärt öka hårets tillväxt, kanske du vill prova nålfri mesoterapi.

Fördelarna med nålfri mesoterapi

Den mest uppenbara och direkta fördelen med nålfri mesoterapi är att den är mycket mindre smärtsam än traditionell mesoterapi med nålar. Kunderna behöver inte oroa sig för att sticka en nål i sig när de genomgår behandlingen. Inte nog med att smärtan är mycket mindre, men den är också lättare att kontrollera. Eftersom smärtan är så minimal kan man påstå att behandlingen är smärtfri.

Förutom att ta bort smärtan är en annan fördel med nålfri mesoterapi att den möjliggör mer exakt dosering. Med traditionell mesoterapi måste din hudspecialist gissa hur mycket aktiva ämnen man ska ge dig. Med nålfri mesoterapi kan de faktiskt mäta din dos och se till att du inte får för mycket eller för lite. Fördelarna med detta är uppenbara: färre biverkningar och mer effektiva resultat.

Hur fungerar det?

Som vi nämnde ovan är den mest uppenbara skillnaden mellan traditionell och nålfri mesoterapi nålen. Den traditionella metoden innebär att man sätter in en nål i hårbotten för att ge aktiva ämnen. Även om detta är effektivt, har det sina nackdelar. En stor nackdel är att det inte alltid är lätt för äldre människor, barn eller personer med nålrädsla att injicera sig med en nål. Vissa människor helt enkelt livrädda för nålar. Rädslan för att få en nål fast i huden är något som hindrar många människor från att söka behandling, vilket också är ett problem eftersom det innebär att de sannolikt kommer att fortsätta att lida längre än de borde.

I skarp kontrast till nålen är behandlingsmetod för den nålfria mesoterapi utformad med säkerhet i åtanke. Aktiva ämnen levereras direkt från injektionsflaskan till kundens hårbotten genom ett specialiserat munstycke som är fäst vid en injektor. 

Är det rätt för dig?

Det stora med mesoterapi är att det alltid finns alternativ. Om du inte är bekväm med mesoterapi med nålar, finns det andra alternativ som du bör överväga. Om du är orolig för nålar kan du välja nålfri mesoterapi som inte heller har nålar utan istället använder en säker sprutliknande injektionsanordning. Beslutet är helt upp till dig. Om något av dessa alternativ verkar mer acceptabelt för dig, så gör det! Tänk bara på riskerna och fördelarna med varje metod så att du kan fatta ett välgrundat beslut.

 

 

 

Rekommenderade produkter
Andra köpte även

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish