• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Ljudterapi behandling med ultraljud

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

Effektiv ljudterapi ultraljud behandling stockholm bild65

Trygg Ultraljud behandling ansikte & kropp i Vasastan Stockholm

Estetiska behandlingar med ultraljud har senaste åren blivit mycket populära bland hudvård och skönhet. Ultraljudsbehandlingar är så omtyckta bland kunder just för deras effektivitet och multi-modalitet. Behandlingar med ultraljud passar för i princip alla åldrar – ung hud och mogen hud, och alla typer av hud och hudtillstånd! Du kan göra en ultraljudsbehandling och vara säker på att du garanterat kommer få resultat! Bland dem estetiska behandlingar med ultraljud kan du hitta en föryngrande HiFu behandling och rengörande peeling med ultraljud.

Estetiska behandlingar med ultraljud används på alla hudtyper.

De passar för torr hud, fet hud, blandad hud, känslig hud, hud med finnar och hud med rodnad. Ultraljud är en skonsam men effektiv teknologi att behandla huden. En av egenskaperna som ultraljud har är att denna behandling ger en varsam exfolierande effekt och hjälper att på ett effektivt sätt rengöra porerna från pormaskar och finnar. Ultraljud motverkar uppkomst av pormaskarna och håller huden ren och fräsch utan att lämna rodnad eller irritation!

 

Ljudterapi & ultraljud behandling Stockholm bild43

En annan viktig egenskap som ultraljudsbehandling har är dess föryngrande och uppstramande effekt. En HiFu behandling är den mest effektiva anti-age behandling med ultraljud som finns på marknaden idag. Ultraljudsbehandling hjälper att snabbt strama upp huden och ger dig en lyft utan operation. Ultraljud kommer djupt ner i hudlager och stimulerar produktion av kollagen och hyaluronsyra i huden. Detta återställer hudens spänst och motverkar häng.

 

Boka din Ultraljud behandling hos Beautyka hudvårdsklinik Odenplan Vasastan Stockholm

Våra populära artiklar

Varför får man finnar? Hur behandlar jag finnar? Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är retinol? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish