• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Bli av med håret på vilken kroppsdel som helst

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

Permanent hårborttagning stockholm bild 08

Permanent hårborttagning

Permanent hårborttagning är en kroppsbehandling som under senaste tiden har fått mycket popularitet bland både män och kvinnor. Denna snabba behandling hjälper dig på ett effektivt sätt bli av med håret på vilken kroppsdel som helst. Det går idag att permanent bli hårfri på benen, i armhålor, på armar, på håriga delar av könsorganen och på ansiktet. Permanent hårborttagning är idag en säker och smärtfri behandling som inte skadar huden och ger dig en fantastiskt slät hud utan grova hårstrån.

Behandlingen genomförs med en specialiserad apparat med inbyggda lasern som värmer upp hårsäcken och därmed bryter ned både hårroten och kärlen som livnär håret. Detta tillsammans leder till att håret dör och inom småningom faller bort för att aldrig växa igen. Permanent hårborttagning med laser verkar endast på de växande hårstråna och det kommer därför krävas en kur med behandlingar för att åstadkomma den önskade effekten – att permanent få bort håret. Detta är på grund av att håret växer i olika faser som inte sammanfaller rätt för alla enskilda hårstråna, vilket resulterar i att du ska få besöka hudterapeuten flera gånger innan håret försvinner helt.

Permanent hårborttagning, trots sin säkerhet, skall dock genomföras på en specialicerad klinik med utbildade terapeuter, för att undvika brännskador och skador på huden som kan uppkomma om behandlingen genomförs av en icke-utbildad person eller och apparaten är gammal eller trasig. Vi på Beautyka strävar efter att ge dig så säkra behandlingar som möjligt och därför är det bara de nyaste apparaterna som används på vår skönhetssalong i Hagastan. De har alla en unik funktion att de inte sätter igång förens apparaten har kontrollerat att den fungerar rätt.

Beautyka är en professionell skönhetsklinik i Vasastan i Stockholm med välutbildad och engagerad personal inom permanent hårborttagning. Vi erbjuder permanent hårborttagning för både män och kvinnor. Önskar du att bli av med oönskade hår i ansikte eller på kroppen? Lita på våra auktoriserade hudterapeuter! Silkeslen hud är inte bara dröm idag.

Vi använder diod-laser, vilket är den senaste metoden för effektiv och resultativ hårborttagning. Snabb och säker resultat uppnås tack vare laserljuset, som passerar genom huden och värmer upp pigment i håret.

Denna laser är utrustad med det modernaste diodehuvudet  och kan arbeta med två våglängder för ännu effektivare hårborttagning. En våglängd på 808 nm gör att vi kan agera på ett tjockare svart hår, och 755 nm gör att vi kan hantera mer komplext tunt laserhårborttagning.

Hur många behandlingar behövs för att bli av med hår?

Det finns några faktorer som spelar in och bland annat hårfärg, tjocklek på hårstrån, skilnaden mellan hudton och hårfärg samt ärftlighet. Hormonella förändringar i kroppen eller rubbning minskar hårborttagnings resultat. Därför är det viktigt att meddela om alla dina sjukdomar eller mediciner innan laserbehandling. I genomsnitt behöver man 10-12 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum för att uppnå önskad effekt. 

Vilka område kan man behandla med Diod Laser?

Du kan välja själv. Med Diod laser kan du bli av hår i ansikte eller på kroppen.

Är du osäker på vad som passar just dig, är du alltid välkommen till oss på en kostnadsfri konsultation med hudanalys och efterföljande rådgivning. Vi tillsammans med dig skappar en behandlingsplan där vi har tagit hänsyn till just din hud och dina behov.

Boka permanent hårborttagning på Beautyka.se!

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish