• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Permanent Hårborttagning för kvinnor

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

ta bort hår i ansiktet kvinna bild 654

Hårborttagning ansikte kvinna

Melanin är den pigmenten som man vill jobba med för all hårborttagningslaser. Melanin finns naturligt i alla hudtyper och är den avgörande faktorn som ger din hud och håret dess färg. Finns två sorters melanin: Eumelanin (som gör håret brunt eller svart) och Pheomelanin (som gör håret blont eller rött). Lasern väljer att absorbera olika typer av pigment och fördelar med vår laser är att den jobbar med två olika våglängd på 808 nm, som gör att vi kan agera på ett tjockare svart hår, och 755 nm, vilket gör att vi kan hantera mer komplext tunt laserhårborttagning.

Det är både män och kvinnor som önskar att utföra laserbehandling för att ta bort överflödig eller oönskad hårväxt. Vanliga område för hårborttagning är på överläppen, hakan, örsnibben, axlarna, ryggen, underarmarna, magen, skinkorna, blygdområdet, bikinilinjen, låren, ansiktet, halsen, urringningen, bröstet, armarna, benen, händerna och tårna.

Du behöver veta att diod-lasern, trots dess effektivitet, inte lovar fullständigt hårborttagning efter en procedur. Upprepade manipulationer krävs eftersom hårstrån har tre faser av tillväxt som uppstår vid olika tidpunkter. Kroppen har sina biologiska funktioner som måste tas hänsyn till. Hårsäckarna kan vara aktiva (växande) eller vilande, vilket innebär att hår växer i olika långa cykler. Vid permanent hårborttagning måste hårrötterna angripas i dess tillväxtfas. Olika delar på kroppen har olika tillväxtfaser, vilket i sin tur styr behandlingsintervallerna. Man brukar säga att det vanligtvis behövs mellan 7-9 behandlingar, beroende på hår och hudtyp för att bli permanent hårfri.

Lasern påverkar bara håret som är i tillväxtstadiet. Allt annat hår behöver ytterligare behandling efter en viss tid.

 

 

Hur utförs horborttagning med laser?

Du sitter/ligger på britsen. Läkaren/hudterapeut tar på skyddsglasögon och ger dem till dig för att skydda dina ögon mot laserljus. Därefter sker flashbehandling av det valda området.

Behandlingstid beror på vilket område du vill jobba med och tar från 25 til 90 min. Du kan läsa mer i prislista.

Efter hårborttagningsbehandlingen är det nödvändigt att applicera en kräm som hjälper till att förhindra brännskador och snabb läkning av huden. Vår personal kommer att berätta om hudvård av det behandlade området och ger rekommendationerna angående egen hemvård.

Våra populära artiklar

Vad är CO2 laser behandling? Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish