• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

 • ✔ Fri frakt* 

 • ✔ Snabb leverans

Kemisk Peeling behandling Stockholm

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

kemisk peeling stockholm erbjudande bild 98

Bästa kemiska peelingar i Stockholm - behandling med syra för ditt ansikte! 

Kemisk Peeling är ett effektivt sätt att fräscha upp hy och inge den en ökad lyster. Denna magiska ansiktsbehandling med AHA, BHA eller TCA (triklorättiksyra) syror kan hjälpa dig att lösa en rad olika hudproblem:

 1. acne
 2. rosacea
 3. finnar, pormaskar & inflammationer i huden
 4. pigmenteringar, pigmentfläckar, mörka bruna fläckar
 5. solskador
 6. ytliga & postakne ärr
 7. ålderstecken

Bra Behandling ansikte med kemisk peeling Stockholm bild 7

Det finns flera olika typer av kemiska peelingar, t.ex. AHA, BHA, TCA (triklorättiksyra) men de har samma mål:

 • exfoliera det yttersta hudlagret, som består av döda hudceller
 • främja hudens egen cellförnyelse
 • förbättra hudens förmåga att absorbera näringsämnen och aktiva ingredienser från dina serum & krämer
 • stimulera produktion av kollagen & elastin som ger ett yngre utseende
 • fördröjer åldrande

Regelbundna behandlingar med kemiska peelingar ska hjälpa dig att förbättra hudfärgen, reducera sådana ålderstecken som rynkor, fina linjer och slapphet, fördröja åldrande, hämma/dämpa inflammationer, ljusa upp pigmenteringar och färgförändringar i ansiktet, balanserar hudens talgproduktion, avlägsna orenheter och förbättra hudstruktur.

På vår skönhetssalong kan du hitta ett stort utbud av olika typer av bästa kemiska AHA, BHA, TCA peelingar, vars aktiva ingredienser är framför allt syror. Det som särskiljer olika peelingar är just vilken typ av syra som används:

 1. glykolsyra
 2. mandelsyra
 3. salicylsyra
 4. mjölksyra
 5. TCA (triklorättiksyra)

Bra kemisk peeling ansikte med aha syra bild 4

Olika syror har olika förmågor att penetrera in i huden och ger därmed olika effekter. Hos oss hittar du djupverkande samt milda kemiska peelingar för bra pris.

Vad kan man uppnå med kemisk peeling behandling?

Kemisk peeling reducerar fina linjer och rynkor, uppstrammar och hudföryngrar, ljusar upp pigmentfläckar, jämnar ut hudton och hudstruktur, dämpar inflammation, balanserar talgproduktion och ger lyster.

Hur lång är behandlingstiden med syra peeling?

30-60 minuter. Du kan välja expressbehandling, som tar bara 30 minuter och passar perfekt för dig som har ont i tiden.

Hur ofta gör man kemisk peeling med syra?

Det beror på styrka och typ av kemisk peeling. För att uppnå ett förväntat resultat krävs 4-6 tillfälle med 3-6 veckor mellanrum.

Effektiv kemisk peeling på Hudvårdsklinik Beautyka bild1

 

För vem passar kemisk peeling behandling? 

Kemisk peeling med syra passar för dig med acnebenägen och obalanserad hud, för huden med överflödig talgproduktion, acne och förstorade porer, för ojämn hudton, för dig som vill minska och förebygga ålderstecken, torra fina linjer och rynkor samt för pigmenterad solskadad hud.

Hur fungerar AHA, BHA eller TCA (triklorättiksyra) peelig?

 • tar bort döda hudceller
 • stimulerar cellförnyelsen
 • jämnar ut hudtonen
 • minskar förekomst av finnar & inflammation
 • reglerar talgfunktion
 • minskar & rensar porer
 • tar bort postacne röda ärr
 • antiäldrande
 • reducerar rynkor

olika typer av Kemiska peelingar behandling med syror bild 5

Vilka områden kan man behandla med syra kemisk peeling?

 1. ansikte
 2. hals
 3. dekolletage
 4. händer
 5. armar
 6. rygg
 7. bröst
 8. dekolletage

Hur ser man ut efter kemisk peeling med syra? 

Det kan vara lätt rodnad efter milda peelingar eller mer uttalade hudreaktion efter mer djupgående starkare peelingar. Dessutom beror det också på hudens känslighet. Efter mildare peelingar kan man gå till arbetet direkt.

"Det är väldigt olika hur huden reagerar efter en kemisk peeling ansiktsbehandling. Behandlingar kan medföra en lätt rodnad, stramhet, exfoliering, flagning och tillfällig torrhet på huden vilket är helt normalt."

Maiia S.
Leg läkare

Hur känns det under syrabehandlingen? 

Stickande och pirrande känsla kan man känna vid djupverkande kemisk peeling

Den mest omtyckta är förstås peelingen med glykolsyra som har en unik penetrerande förmåga. Denna syra bidrar till att binda vattenmolekyler i de djupaste hudlagren, vilket främjar en djup återfuktning och förebygger fuktförlust. Glykolsyra peeling motverkar torrhet i huden, förbättrar hudens elasticitet och spänst, reducerar ålderstecken och rynkor samt inger en lyxig glow i ansiktet. Denna AHA syra passar perfekt för dig med torr och normal hy.

En annan syra som brukar användas inom hudvård idag är en mild mjölksyra som har en god återfuktande effekt, balanserar huden och gör den mjuk och smidig.

Pyrodruvsyra passar perfekt för en känslig hud - skyddar denna mot fuktförlust samtidigt som den förbättrar hudens elasticitet och smidighet.

En potent antiinflammatorisk mandelsyra passar perfekt för dig med ungdomshud eller med vuxen akne. Peeling med denna syra bidrar till att avlägsna orenheter, reducera stora porer, minska och förebygga uppkomsten av finnar och inflammationer samt döda akneorsakande bakterier för att främja tillväxt av en hälsosam mikrobiom på huden.

Inom kemiska peelingar existerar även en kategori av starka syror med en djupare penetration och större effekt på huden. Dessa syror inkluderar bl.a. TCA peelingar som är mer potent att arbeta på ålderstecken och ger den bästa effekten på rynkor, fina linjer, slapp hud och förlorad elasticitet.

Denna typ av kemiska peelingar passar bäst för mogen hud, solskadad, åldrad hud och slapp hud samt för hud som är vann för mildare kemiska peelingar.

En starkare kemisk peel med salicylsyra är ett kraftigt vapen mot inflammationer, rosacea, akne och finnar och passar utmärkt för hud med akne eller för ungdomshud.

Vad ska man tänka före och efter kemisk peeling? 

Oavsett vilken typ av kemisk peeling du väljer, ska du veta att det är viktigt att ta hand om din hud både före och efter behandlingen. Din hud behöver återfuktas rikligt i ca en vecka efter behandlingen men även i vanliga dagar ska du inte glömma applicera en fuktgivande kräm eller serum för att motverka fuktförlust och bevara hudens hälsa. Alla kemiska peelingar kräver även en noggrannt solskydd för att förebygga åldrande och uppkomsten av pigmenteringar. 

Medicinsk Kemisk peeling motverkar åldersförändringar såsom linjer, rynkor och pigmenteringar. Det finns även möjlighet att förbättra hudstruktur och dämpa talgproduktion. 

Med stygande ålder reduceras cellförnyelsen dramatiskt. Kemisk peeling tillhör till de mest effektiva metoderna för att hålla igång hudens funktion från fina linjer och rynkor till aknebenägen och hyperpigmenterad hud. Dock är det viktigt att anpassa den kemiska peelingenefter den enskilda individen.

Ansiktsbehandling kemisk peeling på Hudvårdsklinik Beautyka bild2

 

Kemisk peeling fungerar för både kvinnor och män. Peeling med syra avlägsnar döda hudceller och hjälper huden slussa ner nyttiga ämnen.

Vår hudterapeut eller läkare bedömer vilken peeling/syra du behöver. Med hjälp av exfolierande kemisk peeling reducerar man pigmenteringar, solfläckar, dämpar acne och förebygger äldrande. Huden får lyster och fukt tack vare regelbundna och rätt anpassade för din hud peelingar. Vi rekommenderar efterbehandlingsprodukter för att vårda och bibehålla din hud

Vad är Mela Peel Forte Dermaceutic?

Mela Peel Forte är en behandling som innebär mediumdjup peel och är inriktad på all sorts pigmentering. Mela Peel består av högkoncentrerad kombination av effektiva ingredienser som ger en uppljusande effekt, jämnar ut huden, reducerar ärr, ökar cellförnyelse och minskar synliga rynkor/fina linjer

Mela Peel Forte utförs 1 gång med efterföljande behandling med hemmaprodukter. För att uppnå optimal effekten rekommenderas det att upprepa Mela Peel Forte om 4-5 veckor.

Vad är Dermalogica Pro Power Peel?

Dermalogicas kemiska peelingar med specifika och högkoncentrerade AHA/alfa- och BHA/betahydroxisyor i kombination med låga pH-värden arbetar effektivt med att förbättra och balansera olika hudtillstånd.

Pro Power Peel finns i olika typer och därför är anpassad efter din hudtillstånd. Vilka problemet kan man lösa med Pro Power Peel? Svaret är minska hyperpigmenteringen, öka spänst, lugna akne benägen hud och rengöra tilltäppta porer. Om du vill jobba med anti-age tecken eller förebygga förtida åldrande då har du bra möjlighet att göra detta med Pro Power Peel.

Vad är TCA-peeling?

Triklorättiksyra (TCA) hjälper till att släta ut hudens yta i ansiktet. TCA peel är en djupverkande behandling.

Triklorättiksyra rengör hudens porer och reducerar fina linjer, vilket resulterar i ansiktslyft utan operation. Då passar TCA-peeling perfekt för att srama upp huden. Den andra fördel är att peelingen exfolierar huden på djupet och hjälper extremt bra att reducera acne eller post acne ärr. 

Behandlingen med TCA-peelingen tar ungefär 30 minuter. 

Bra TCA kemisk peeling behandling Toskani Beautyka bild3

 

Under den tiden man genomgår en behandlingskur är det väldigt viktigt att använda solskyddsfaktor. Vi rekommenderar att använda solskydd dagligen mot UVA och UVB-strålning samt undvika direkt solexponering efter TCA-peelingen.

 

Våra populära artiklar

Vad är Glykolsyra peeling? Vilka styrkor har TCA peeling? Varför AHA behandling? Vad är retinol? Vad gör Retinol i huden? BHA peeling fördelar

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish