• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

 • ✔ Fri frakt* 

 • ✔ Snabb leverans

AHA syra peeling behandling Stockholm

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

AHA peeling behandling Stockholm bild71

AHA peeling - Redo att lära dig mer om AHA syra behandling?

Nu ska vi prata om AHA ansiktsbehandling. De tema vi vill ta upp i detta avsnitt är AHA peeling behandling, resultat och varför ska du göra kemisk peeling med AHA syra kur. Vill du veta mer om olika typer av kemiska peelingar? Då är du välkommen att läsa mer i vår blogg där vi samlade mycket nyttig information om kemisk peeling ansiktsbehandling.

AHA peeling är en ansiktsbehandling med fruktsyror som passar absolut alla – både yngre och äldre. Därför är AHA behandling så omtyck. AHA syra framställs av frukt, vin, mjölk. AHA peeling är därför helt naturlig, utan artificiella tillskott. AHA ansiktsbehandling har fantastiska anti-age egenskaper, mjukgör hyn, återfuktar, slätar ut rynkor. AHA syra verkar i hudens yttersta lager – peeling försvagar bindningar mellan torra hudceller och påskyndar eliminering av döda hudcellerna.

AHA behandling har följande resultat & effekt:

 • Normaliserar hudens hälsa
 • Minskar fetproduktion
 • Anti-age effekt
 • Ökar penetration & effektivitet av dina hudvårdsprodukter
 • Tar bort döda hudceller
 • Fräschar upp huden
 • Mjukgör huden
 • Återfuktar huden
 • Minskar djupa rynkor
 • Förbättrar hudens elasticitet
 • Jämnar ut hudfärg

Bra AHA behandling kur Stockholm Hudvårdsklinik Beautyka Bild55

 

AHA behandling brukar göras med en rad olika AHA syror, bl a glykolsyra, mjölksyra, äppelsyra, mandelsyra. Glykolsyra finns i druvor och kemisk peeling med denna AHA syra främjar hudens hälsa, minskar akne, rynkor, färgfläckar. Glykolsyra är starkaste AHA behandling. Den passar som en kurbehandling om du har syfte att föryngra, återfukta, rengöra, mjukgöra och fräscha upp huden.

AHA ansiktsbehandling med mjölksyra används främst mot solfläckar, ojämn hudfärg, torr hud och akne. AHA peeling med mjölksyra passar perfekt som året-runt AHA behandling, för att den är så dryg och skön mot huden. AHA behandling med mjölksyra passar mycket bra för skandinavisk hud, då den ger fina resultat på känslig hud, torr hud, hud med rosacea samt hud med solfläckar.

Kur aha behandling Stockholm Vasastan i Hudvårdskolinik Beautyka bild876

AHA syra ansiktsbehandling passar för alla hudtyper.

AHA ansiktsbehandling resultat syns oavsett vilken hud du har, resultat varar länge och förstärks av varje ny behandling – gör gärna AHA behandling kur för att få bäst resultat av AHA peeling och även spara pengar.

Vi på Beautyka i Stockholm har prisvärda erbjudanden på AHA behandling kur.

 

 

AHA ansiktsbehandling för fet hud – minimerar förstorade porer & normaliserar fetproduktion.

Om du har en fet, oljig hud och väljer göra AHA peeling i vår hudvårdsklinik i Stockholm kan du förvänta dig att få en hud med minskad talgproduktion, mindre pormaskar, färre aktiva inflammationer och vita finnar, minskade förstorade porer. AHA peeling minskar förstorade porer och förebygger blemmor.

AHA behandling resultat på torr hud – återfuktande och mjukgörande.

Torr hud brukar vara svår att ta hand om. Speciellt svår är det med peelingar som kan torka ut huden och ge klåda. AHA peeling är perfekt lösning för dig med torr hud – den mjukgör, återfuktar och skyddar huden. AHA syror främjar djupare penetration av dina mjukgörande hudvårdsprodukter och ger mer effekt av återfuktande serum och masker. AHA peeling är sig en mycket potent återfuktare och binder fukten i huden för lång tid.

AHA peeling resultat på åldrad hud – mindre rynkor, anti-age effekt.

AHA behandling resultat ses mycket bra på mogen och solskadad hud. Med AHA ansiktsbehandling kommer du få mindre fina linjer, solfläckar och djupa rynkor, jämnare hudfärg, färre solfläckar. Denna behandling minskar yttorrhet och förebygger uppkomst av solskador eller ålderstecken.

Anti-age Kemisk peeling med aha syra behandling bild5

 

AHA syra ansiktsbehandling för hud med rosacea – minskar rodnad, lugnande.

AHA peeling är en av de ansiktsbehandlingar som kan användas på hud med rosacea. Rosacea brukar göra huden reaktiv och känslig, därför är ansiktsbehandling med AHA bästa alternativ för hud med rosacea och rodnad. AHA peeling dämpar rodnad, lugnar huden, minskar inflammation och drar samman kärl på kinderna och pannan.

"Öm du flagnar är det viktigt att du inte hjälper till med exfoliering vilken måste ha en naturlig process för att undvika eventuella skador på huden."

Julia S.
Hudterapeut

AHA behandling kur en konstant aktivering av huden & ger därmed bättre resultat.

AHA ansiktsbehandling resultat syns redan efter fösta behandling och har dessutom en ackumulativ egenskap. Detta innebär att du får större resultat av din AHA behandling om du gör denna i en kur. AHA behandling kur brukar bestå av 4-5 behandlingar som görs med 2-3 veckors intervall. Det är mycket viktigt mer kur om du vill få bäst resultat, då kur innebär att huden stimuleras kontinuerligt under den tiden som kuren pågår. På så sätt främjar AHA behandling kur en konstant aktivering av huden och ger därmed bättre resultat.

Vill du veta mer om vilken AHA ansiktsbehandling i Stockholm som passar just dig? Eller önskar du köpa hudvårdsprodukter med AHA syra? Känn dig fri att boka en hudkonsultation i vår hudvårdsklinik i Stockholm där våra hudterapeuter och läkare hjälper dig att hitta AHA behandling som ska vara bäst för din hud. Vi har ett brett utbud av ansiktsbehandlingar med AHA syror som du också kan hitta på vår websida.

Vi kan AHA syra peelingar Beautyka Stockholm bild9

Boka din bästa Kemisk peeling Aha syra behandling i Vasastan Stockholm hos Hudvårdsklinik Beautyka!

Våra populära artiklar

Varför får man finnar? Hur behandlar jag finnar? Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är retinol? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish