• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Kemisk peeling behandling mot Rosacea

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

Kemisk peeling rosacea bild 67

 

Kemisk peeling mot rosacea lindrar hudbesvär.

Rosacea är ett väldigt specifikt hudtillstånd när huden är extra känslig och reaktiv, speciellt avseende syror och hudvårdsprodukter.  Det uppstår rodnad, känsla av värmeökning, irritation, sveda och även finnar. Det är svårt att hitta hudvårdsprodukter och ansiktsbehandling mot rosacea, för att huden reagerar kraftigt på det mesta. Många hudterapeuter vägrar använda kemisk peeling som ansiktsbehandling mot rosacea för att de är rädda att destabilisera huden och öka dess känslighet. Detta är dock inte sant. 

Kemisk peeling är en utmärkt ansiktsbehandling vid rosacea. Vitsen här är att veta vilka syror som är till hjälp mot rosacea och vilken kemisk peeling är att föredra. Kemisk peeling rosacea är ett viktigt tema att diskutera, därför valde Beautyka hudvårdskliniken i Stockholm att berätta om hur du kan behandla rosacea med kemiska peelingar. 

Hjälp mot rosacea med rätt kemisk peeling.

Oavsett vilken hud du har, ska du regelbundet rengöra porer från föroreningar som ansamlades i porerna. Regelbunden rengöring av huden är en nyckel till frisk, fräsch och vacker hud fylld med lyster! Det är väldigt få ansiktsbehandlingar som passar för detta ändamål vid rosacea – ultraljud portömning eller kemisk peeling. Kemisk peeling ansiktsbehandling mot rosacea måste utföras av en duktig, erfaren och kunnig person för att inte skada huden. Det viktigaste är att välja rätt syra, då kommer kemisk peeling vara till hjälp mot rosacea och inte tvärtom. 

De syrorna som rekommenderas att välja för ansiktsbehandling mot rosacea är AHA syror – mandelsyra, mjölksyra, pyrodruvsyra eller azelainsyra. AHA syror är ”snälla” syror med relativt stora molekyler. De verkar på hudens yttersta lager och ger inte fjällning, värmeökning eller sveda. Kemiska peelingar ska anpassas för hud med rosacea, inte bara med hänsyn på den verksamma syran utan även i syrans styrka/koncentration. Ansiktsbehandling mot rosacea ska genomföras med svagare syror och med mindre koncentrationer för att inte trigga igång känsligheten. 

Effektiv kemisk peeling mot rosacea Stockholm Beautyka hudvårdsklinik

 

Vilken ansiktsbehandling mot rosacea ska man välja?

Det finns flera stadier av rosacea – en rodnad med värmeökning, rodnad med hudförtjockning och synliga kärlen och en sista i form av rodnad, finnar och blåaktig hudfärg. Kemisk peeling kan användas som ansiktsbehandling från tidigaste stadie av rosacea och fram till sista. Kemisk peeling med rätt syra främjar hudens rengöring, dämpar rodnad och förstärker kärlväggen på huden med rosacea. 

Om du har rosacea ska du boka kemisk peeling rosacea med mjölksyra, ferulsyra och behandlingar med C-vitamin. Mjölksyra är en AHA syra som verkar på hudens yttersta lager, dämpar inflammation och rodnad, återfuktar huden och ökar dess välmående. Hos Beautyka hudvårdskliniken i Stockholm erbjuder vi ett stort utbud av kemisk peeling med mjölksyra mot rosacea. Du är välkomen att boka ansiktsbehandling från pHformula Rosacea eller Dermaceutic Milk Peel som är mycket effektiva som hjälp mot rosacea.

Kemisk peeling rosacea behandling före efter Stockholm Beautyka bild08

Vid senare former av rosacea rekommenderar vi att välja ansiktsbehandling mot rosacea som innehåller mandelsyra, mjölksyra eller azelainsyra. Kemisk peeling med dessa syror förstärker kärlbädden, minskar inflammation och dämpar uppkomst av papler. Besök kemisk peeling behandling rosacea för att boka din ansiktsbehandling mot rosacea hos Beautyka hudvårdskliniken i Stockholm. 

Kunskap om stark peeling mot rosacea.

Det är möjligt att göra kemisk peeling rosacea ansiktsbehandling med starkare syror som salicylsyra och TCA syra, men du ska veta att huden måste vara mycket noggrant förberedd innan sådana starka peelingar och att hudterapeuten/läkaren ska ha god kännedom om hud med rosacea och vuxenakne. Det krävs oftast en lång förberednings process innan din behandlare med säkerhet kan föreslå göra en starkare kemisk peeling mot rosacea. 

Vård av hud med rosacea efter kemisk peeling innefattar en mycket god återfuktande ansiktskräm, t ex pHformula C.R. recovery som på ett effektivt sätt bygger upp huden, förstärker kärlväggen och dämpar rodnad. Vill du få mer hjälp mot rosacea eller behöver du en tydlig planering för hur du kan gå tillväga? Boka en konsultation eller ansiktsbehandling mot rosacea på Beautyka hudvårdsklinik i Stockholm, Vasastan. Våra erfarna hudterapeuter och läkare kommer vara mycket glada att hjälpa dig!

Rosacea behandling med kemisk peeling Stockholm Beautyka hudvårdsklinik

 

Kemisk peeling rosacea hudvårdsklinik Beautyka bild91

Boka din bästa Kemisk peeling behandling mot Rosacea i Vasastan Stockholm hos Hudvårdsklinik Beautyka!

Våra populära artiklar

Varför får man finnar? Hur behandlar jag finnar? Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är retinol? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish