• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Kemisk peeling mot Finnar

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

Behandling mot finnar bild 1

 

Kemisk peeling mot finnar

Kemisk peeling mot finnar är en mycket effektiv ansiktsbehandling för att ta bort orenheter och inflammationer från huden och få en fräsch och hälsosam hy. Att behandla finnar och akne är ingen lätt sak och det kräver att du gör behandlingar regelbundet och systematiskt. Vilka syror som används i kemisk peeling mot finnar kan variera beroende på vilka finnar du har och om du har post-akneblemmor och pigmenteringar. De vanligaste syrorna som används för kemisk peeling för akne ansiktsbehandling är BHA syra, TCA syra och en blandning av olika AHA syror.

 

Den mest vanliga kemisk peeling mot finnar är salicylsyra peeling (BHA syra). Denna kemisk peeling passar bäst om du har inflammerade finnar, aktiv akne eller många små vita knottror i huden. Salicylsyra dödar bakterier som orsakar akne, polerar hudytan, minskar porerna och minskar produktion av talg i körtlarna. Salicylsyra peeling hjälpar att rengöra huden från finnar och förebygger framtida inflammationer och blemmor i huden. Kemisk peeling med salicylsyra mot finnar kan göras på alla åldrar och för alla typer av finnar och akne.

En annan omtyckt typ av kemisk peeling mot finnar är Jessner peeling. Denna kemiska peeling är en blandning av syror: salicylsyra som minskar finnar och mjölksyra som jämnar ut hudtonen, minimerar fläckar och blemmor i ansiktet och förebygger uppkomst av post-acne ärr. Jessner kemisk peeling är fördelaktig att göra mot finnar på en hud som redan har post-akne skador, såsom bruna fläckar eller röda blemmor. Salicylsyra i jessner peeling förebygger uppkomst av inflammationer medan mjölksyra behandlar den befintliga skadan i huden och förbättrar hudtonen. Mjölksyra har fantastiska uppljusande egenskaper som är fördelaktiga att ha i en kemisk peeling mot finnar på en hud med blemmor. Jessner kemisk peeling förbättrar hudtexturen och slätar ut ärr, eftersom den stimulerar produktion av kollagen och hyaluronsyra i huden.

 

Yellow peeling eller så kallad retinol peeling är en tredje alternativ för kemisk peeling mot finnar. Denna peeling är bra på att stimulera kollagenproduktion, minimera inflammationer och blemmor i huden samt jämna ut hudtonen och ta bort pigmenteringar och postakne blemmor i ansiktet.

Är du osäker vilken kemisk peeling mot finnar som passar dig, så är du alltid völkommen för en konsultation med oss på Beautyka hudvårdsklinik i Vasastan!

Boka din bästa Kemisk peeling behandling mot Finnar i Vasastan Stockholm hos Hudvårdsklinik Beautyka!

Våra populära artiklar

Varför får man finnar? Hur behandlar jag finnar? Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är retinol? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish