• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

 • ✔ Fri frakt* 

 • ✔ Snabb leverans

Mandelsyra kemisk peeling behandling

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

Mandelsyra & mandelpeeling bild 82

Nu är det dags för mandel peeling

I denna artikel kommer vi prata om mandelsyra ansiktsbehandling. Mandelsyra är en mycket omtyckt typ av kemisk peeling som bokstavligen passar alla, därför har vi på Beautyka, hudvårdsklinik i Stockholm beslutat att skriva en hel artikel för att ära mandelpeeling. Vi kommer berätta vad mandelsyra kemisk peeling är, vad mandelsyra gör med huden, vilket resultat mandelsyra peeling ger och vem får mest nytta av mandelsyra ansiktsbehandling. Om du vill läsa mer om våra mandelsyra peelingar kan du besöka ENERPEEL mandelsyra.

Mandelsyra är en av AHA syror

Mandelsyra peeling skiljer sig från glykolsyra peeling genom att mandelsyra har en betydligt större molekylstorlek och samtidigt en högre kemisk aktivitet. Detta resulterar i att mandelsyra kemisk peeling kan användas i hudvård med mindre koncentrationer, då mandelpeeling 10% likställs med glykolsyra kemisk peeling 30%. Hudterapeuter älskar mandelsyra ansiktsbehandling då den kan användas på 

 • blandad hud
 • torr hud 
 • hud mer rosacea
 • hud med finnar
 • mot melasma, solfläckar och hyperpigmenteringar

Enligt vår interna undersökning har vi kommit fram till att ENERPEEL mandelsyra är en favorit bland våra kunder!

Boka mandelpeeling mot rosacea Beautyka bild8

 

Kemisk peeling mandelsyra - fördelar

Mandelpeeling penetrerar inte i djupa hudlagren utan utövar sin exfolierande effekt på mer ytliga hudlagren. Detta gör att mandelsyra peeling är en utmärkt kemisk peeling när du vill jobba på hudytan, vid till exempel akne, torr hud, rosacea, melasma, solfläckar. Det finns data om att mandelsyra mot melasma minskar färgintensitet till upp till 30% efter 3 månaders regelbunden användning. 

Mandelsyra kemisk peeling har en del anti-age egenskaper och jobbar också på att minska rynkor, fina linjer och solfläckar. 

Mandelsyra peeling mot acne

Mandelsyra kemisk peeling har visat sig ha utmärkt resultat på hud med akne, finnar, inflammationer, pormaskar. Tack vare mandelsyrans ytliga effekt bidrar mandelsyra ansiktsbehandling till att reducera antal inflammationskällor och dödar bakterier även bättre än glykolsyra peeling gör. 

Några studier har visat att kunder med akne har kunnat lyckas bli av med finnar genom att bara använda sig av mandelpeeling och hudvårdsprodukter med mandelsyra. Mandelsyra ansiktsbehandling passar perfekt för dig med fet, oljig, blandad hud med finnar, pormaskar, akne eller förstorade porer. Mandelsyra peeling har utomstående porsammandragande och rengörande egenskaper. 

Effektiv mandelsyra peeling mot acne Stockholm hudvårdsklinik Beautyka bild77

Mandelsyra peeling mot rosacea

En annan viktig aspekt av mandelsyra kemisk peeling är att den är mjuk och icke-irriterande. På så sätt kan mandelsyra peeling användas mot rosacea. Mandelsyra mot rosacea har visat sig dämpa inflammation, rodnad och irritation i huden. Mandelsyra peeling rekommenderas mot rosacea även på grund av att den minskar rosacea finnar, även kallat vuxen akne. 

Hud med rosacea är ofta mycket reaktiv och inte lätt att behandla med kemisk peeling. Mandelsyra är dock en utmärkt ansiktsbehandling för dig med rosacea. Därför säger vi mandelsyra plus rosacea lika med kärlek!

Kemisk peeling Mandelsyra mot rosacea Beautyka Stockholm bild5

Mandelsyra mot melasma

Mandelsyra mot melasma är en ny trend inom hudvård. Mandelsyra kemisk peeling har visat fantastiska resultat på huden med melasma. Mandelsyra löser upp samband mellan cellerna och främjar fjällning av döda, torra celler inklusive cellerna med ökat färghalt. Mandelsyra dämpar nyproduktion av pigment, vilket är ökat vid melasma. Därför minskar mandelpeeling intensitet och utbredning av melasma förändringar i huden. 

Flera studier har visat att kunder som använda mandelsyra mot melasma har fått en förbättrad, jämnare, ljusare hudfärg, mindre intensitet på färgfläckar och mindre utsträckning på sin melasma. 

Mandelsyra ansiktsbehandling till skillnad från glykolsyra kemisk peeling är mycket mer potent att bekämpa färgojämnheter, hyperpigmenteringar, solfläckar och melasma. Mandelpeeling har en utmärkt uppljusande och färgutjämnande egenskap. En viktig egenskap av mandelsyra kemisk peeling är att det kan göras året runt utan att öka hudens känslighet för solen. Så om du älskar kemisk peelinging ansiktsbehandling och vill bli av med melasma, färgojämnheter, rosacea, finnar och förstorade porer då är mandelsyra peeling det du letar efter!

Trygg mandelsyra behandling mot melasma Stockholm Beautyka bild8

Mandelsyra peeling - en ansiktsbehandling som passar för dig med:

 •  Fet hud
 •  Finnar, pormaskar, förstorade porer
 •  Rosacea
 •  Melasma
 •  Blandad hud
 •  Färgfläckar, solfläckar, hyperpigmenteringar
 •  Känslig hud
 •  Mandelsyra är perfekt anti-age kemisk peeling för dig som börjat få ålderstecken

Bra kemisk peeling mandelsyra 30 Beautyka bild5

  Beautyka hudvårdsklinik i Stockholm erbjuder ett stort utbud av mandelsyra ansiktsbehandlingar. En av de absoluta favoriterna är ENERPEEL mandelsyra. Denna mandelpeeling från TEBISKIN jobbar på att behandla hud med rosacea, melasma, akne, finnar och solskada. ENERPEEL mandelsyra är utvecklad av ledande farmaceutfamilj för att ge bästa resultat till våra kunder. Vi kan starkt rekommendera dig att boka ENERPEEL mandelsyra ansiktsbehandling om du vill prova på en kemisk peeling eller vet att du vill göra behandling med mandelsyra mot rosacea eller melasma, om du har känslig hud, finnar, pormaskar eller förstorade porer. 

  "Undersökningar tyder på god effekt på vuxenacne, allmän rejuvenering samt som antibakteriell substans (post-laser/IPL)"

  Tebiskin Enerpeel

   

  Vill du veta mer om mandelsyra peeling eller ENERPEEL mandelsyra? Vill du boka tid hos oss eller vill ha hjälp med att välja kemisk peeling? Du är alltid välkommen att boka en hudkonsultation hos oss!

   

  Boka din bästa Mandelsyra kemisk peeling behandling i Vasastan Stockholm hos Hudvårdsklinik Beautyka!

  Våra populära artiklar

  AHA kemisk peeling Resultat av TCA kemisk peeling Vad är Glykolsyra peeling? Vad är retinol? Fördelar med BHA kemisk peeling Hur använder man Retinol?

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Gå till kassanFortsätt handla

  Information

  Salongen

  Webbutiken

  SvenskaEnglish