• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Kemisk peeling Pigmentfläckar Behandling

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

Pigmentfläckar behandling ansiktet bild 393

 

Behandling av pigmentfläckar - idag blir det möjligt!

Mörka fläckar på huden är ett vanligt problem. Ofta kommer våra kunder till oss på Beautyka hudvårdsklinik i Stockholm och frågar efter behandling av pigmentfläckar. Vad svarar vi då? Finns det en effektiv behandling mot pigmentfläckar i ansiktet? Svaret är ja! Det är absolut möjligt att redicera pigmentfläckar med kemisk peeling. I denna artikel berättar vi mer om vad mörka fläckar på huden är, varför de uppkommer och hur du kan ta bort pigmentfläckar i ansiktet och på halsen. 

Mörka fläckar på huden är resultat av pigmentansamling. Pigmentfläckar uppkommer när bruna färgen, melanin, ansamlas i huden efter solexponering. Den enda orsaken bakom mörka fläckar är solen som stimulerar cellerna till att producera mer melanin. Mörka fläckar kan sitta olika djupt i huden. Beroende på var i huden pigmentfläckar sitter varierar också vilken typ av behandling som är lämpligast för att ta bort pigmentfläckar. 

Kemisk peeling är en ultimat behandling av pigmentfläckar, rynkor, akne och flera andra hudproblem. Varför älskar hudterapeuter att använda kemisk peeling för att ta bort mörka fläckar på huden och minska storlek på solfläckar? En stor fördel med kemisk peeling är att den kan penetrera olika djupt in i huden och verka på olika hudlagren. Som sagt tidigare sitter pigmentfläckar olika djupt. Av denna anledning skall behandling för pigmentfläckar anpassas därefter.

Behandling pigmentfläckar Stockholm Beautyka hudvårdsklinik

Kemisk peeling löser upp cellförband, stimulerar exfoliering av huden och främjar dess förnyelse. Kemisk peeling mot pigmentfläckar i ansiktet polerar bort hudceller fyllda med bruna färgen och hjälper att ”tvätta bort” mörka fläckar på huden. De nya, fräscha cellerna som bildas istället är pigmentfria, vilket med tiden leder till att mörka fläckar ser mindre bruna ut. Kemisk peeling som behandling av pigmentfläckar varierar i sin styrka och anpassas ur hur djupt i huden mörka fläckar sitter. 

För att ta bort mörka fläckar med kemisk peeling använder hudterapeuter sådana syror som mjölksyra, kojic acid, glykolsyra. Mjölksyra kemisk peeling mot pigmentfläckar fungerar utmärkt på mörka fläckar som sitter relativt ytligt på huden. Denna behandling av pigmentfläckar hjälper till att minska storleken på mörka fläckar och gör de ljusare. För att få ett bra resultat av kemisk peeling mot fläckar krävs det en kur på 6-8 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum. Kojic acid och glykolsyra är djupare kemiska peelingar och görs med minst 4 veckors mellanrum. 

Kemisk peeling behandling pigmentfläckar Stockholm Beautyka bild08

Behandling för pigmentfläckar som sitter djupare i huden ska genomföras av utbildad och erfaren person. I dessa fall används kemisk peeling med starkare syror som kommer djupare in i huden och är mer effektiva på att lösa upp mörka fläckar på huden som når djupare hudlagren. Det är inte lätt att ta bort pigmentfläckar i ansiktet. Behandling mot pigmentfläckar är en långvarig process som kräver tid, tålamod och erfarenhet.

Specialister som jobbar på Beautyka hudvårdsklinik i Stockholm har denna erfarenhet och gärna hjälper dig att hitta rätt behandling av mörka fläckar på huden samt guidar dig genom hela processen.

Boka din behandling av pigmentfläckar i Stockholm hos Beautyka här.

Mörka fläckar på huden behandling Stockholm Beautyka hudvårdsklinik

 

Ta bort mörka pigmentfläckar i ansiktet Beautyka Stockholm

Boka din bästa Peeling Behandling av mörka Pigmentfläckar i Vasastan Stockholm hos Hudvårdsklinik Beautyka!

Våra populära artiklar

Varför får man finnar? Hur behandlar jag finnar? Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är retinol? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish