• ✔ Authorized dealer / skin therapist

  • ✔ Free shipping*

  • ✔ Fast delivery

Tebiskin skin care for home use

Buy

Skin Type

Skin condition

Skin Problems

Expected result

Brands

Product Type

Categories

Clear filter
Hot items

TEBISKIN är ett italienskt varumärke med ”Scientifically Proven Skin Solutions” som utvecklades av farmaceuten Dr De Paoli och General Topics. TEBISKIN utvecklade en serie avancerade hudvårdsprodukter och behandlingar baserad på sin erfarenhet och kunskap. Tillverkarens innovativa teknologier har stärkts av ett antal potent och studier.

Dr De Paolis familjs farmaceuttradition har förts från generation till generation, därför är familjen mycket känd i farmaceutbranschen. Traditionen har starkt bidragit till att samla kunskap och erfarenhet för att idag representera en modern och avancerad serie av hudvårdsprodukter med sitt ursprung inom dermatologi. General Topics öppet sinne som inkluderar respekt för miljö har haft stor roll i skapandet av innovativa produkter och teknologier inom hudvård för att leda utvecklingen av moderna hudvårdsbranschen.

Kundens säkerhet är mycket viktig aspekt i utvecklingen av hudvårdsprodukter från TEBISKIN.

Därför har varje enskild produkt testats och dokumenterats genom ett antal olika vetenskapliga och kliniska studier. Allt detta för att säkerställa produkternas verkningsmekanismer och egenskaper. Flera studier har publicerats med fokuset på produkternas säkerhet, effektivitet och prestanda. Till vår glädje stärker olika studier stor effektivitet av TEBISKIN hudvårdsprodukter och gör oss glada att välja TEBISKIN som ett säkert och resultatgivande varumärke inom hudvård och skönhet.

TEBISKIN har ett mycket väl fungerande princip för sina hudvårdsprodukter. Detta koncept omfattar enkla vardagsrutiner inom hudvård och syftar till att täcka alla behov som morgondagens kunder eftersträvar.

TEBISKIN konceptets huvudbudskap ligger i 3 ord: rengöra, behandla, skydda.

TEBISKIN har utvecklat tre ansiktsrengöringar var med sin egen unika egenskap. Dessa ansiktsrengöringar vårdar och rengör huden från orenheter, sminkrester och miljöföroreningar. Ansiktsrengöringar från TEBISKIN täcker behov av fräschhet och lyster hos alla hudtyper. Ansiktsrengöring från olika serier av hudvårdsprodukter passar för torr, normal, blandad, fet och oren hud.

TEBISKIN har ett mål att behandla varje huds behov:

  • mot finnar 
  • mot akne
  • mot färgfläckar
  • mot rynkor 
  • mot fina linjer 
  • mot solfläckar 
  • mot slapp hud
  • mot torr hud 

För detta syfte har TEBISKIN utvecklat en rad serum med booster egenskaper. Avancerade serum och ansiktskrämer för huden arbetar effektivt på att vårda din hud och hjälpa dig förbättra hudens hälsa och välmående. Bästa effekt av serum och ansiktskrämer uppnås i kombination med speciellt utvecklade ansiktsbehandlingar baserade på syror – ENERPEEL.

Det är viktigt att skydda huden mot miljöföroreningar och solljus.

Därför har TEBISKIN skapat ansiktskrämer med solskydd. TEBISKIN håller med oss att det alltid är bättra att förebygga problemet, därför har deras solskyddskrämer vårdande och behandlande egenskaper, för att återfukta och skydda huden från uppkomst av rynkor, slapphet och fina linjer.

TEBISKIN har tagit hänsyn till olika huds behov.

De har utvecklat hudvårdproduktserier som passar för hud med rosacea, finnar, akne, hud med pigmenteringar, rynkor, känslig hud och hud med nedsatt elasticitet och fasthet. För att möta olika huds behov har TEBISKIN skapat en rad fantastiska och effektiva ansiktsbehandlingar – kemiska peelingar med namnet ENERPEEL.

ENERPEEL kemiska peelingar från TEBISKIN är kapabla att minska rynkor, förbättra hudfärg, reducera fina linjer, minska förstorade porer, öka hudens lyster, återfukta huden och hjälper att bli av med akne.

Välj TEBISKIN för att få bästa hudvård för din hud!

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping

Information

The salon

Web shop

SvenskaEnglish