• ✔  Hudvård & Skönhetssalong

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

  • ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

Hudvårdsprodukter mot Finnar & Pormaskar

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Finnar är resultatet av en obalanserad hudens funktion. Döda celler och talg blockerar utgången från hårsäcken (talgkörteln finns där), men bakterier kan komma in i den. I sådana tilltäppta porer är bra miljö för bakterier, och därför börjar bakterierna föröka sig och orsakar inflammation, det vill säga en finn. Oftast förekommer finnar över ansiktet, ryggen och bröstet. Det är hormoner som gör att huden producerar överflödig talg. Eftersom stress är direkt relaterat till det hormonella systemet, kan stress och ångest förvärra hudens tillstånd och orsaka finnar.

Pormaskar eller komedoner, är den oxiderade ytan av feta propp som täpper hudporerna med ökat talgproduktion i sebaceous körtlar. Normalt kommer talg till ytan i små mängder.  Talgs uppgift är att skydda huden mot uttorkning och andra negativa miljöfaktorer. Men om porerna utsöndrar talg i stora mängder, samlas det i porerna, oxideras vid kontakt med luft och mörknar.

Vilka hudvårdsrutiner är vktiga för att förebygga finnar?

1. Ansiktsrengöring- två gånger om dagen, massera försiktigt ditt fuktade ansikte och andra områden som påverkas av finnar med en ansiktsrengring och skölj sedan noggrant.

2. Torka aldrig med en vanlig allmän handduk. Det är bäst att använda engångstorkar, speciellt för ansiktet. Eller tvätta hahdduk i varmt vatten och stryka noggrant - detta kommer att ersätta engångsprodukter. Använd bara sin egen handduk!

2. Skrubb - använd endast milda produkter och inte mer än en gång i veckan. Välj med små partiklar och ta också försiktigt bort. Det är mycket bättre att anända enzym peeling eller AHA/BHA innehålande exfolierande hudvårdsprodukter.

Hos oss hittar du ett stor urval av hudvårdsprodukter & hudvårdsrutiner mot finnar & pormaskar. Förebyggande, antiinflammatoriska, rengörande, porsammandragande mm.

Köp hudvård på Beautyka.se

.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish