• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Ojämn Hudstruktur hudvård

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Vi vet att den ojämna hudstrukturen förknippas med tre huvudskäl:

-döda celler som samlas på ytan på huden

-solskador, pigmenteringar, post-acne ärr

-miljöfarliga ämnen

Döda hudceller är en av de viktigaste orsakerna till att din hudstruktur är ojämn. Hur hanterar du detta? Mycket lätt! Peela ansiktshuden två till tre gånger i veckan. Det är viktigt att hitta den perfekta exfoliering. Många produkter innehåller slipande exfolierande partiklar, vilket kan leda till mikrosprickor och överdrivet talgproduktion. Vi rekommenderar att du väljer en syrabaserad eller enzyminnehållande produkt.

C-vitamin är en viktig komponent för att skydda huden mot fria radikaler i miljön (vilket också leder till ojämn struktur). Detta vitamin spelar en viktig roll i andra problem relaterade till huden, så det tänder ut och lyser upp tonen i ansiktet, minskar rynkor och innehåller glycerin, vilket hjälper till att bibehålla fukt.

Eftersom den ojämna strukturen på huden ofta orsakas av solskador, se till att applicera solskyddskräm på huden. Och gör det varje dag i alla väder. För dem som glömmer cremen kom experter med makeup produkter med SPF.

Hos oss hittar du ett stor urval av hudvårdsprodukter & hudvårdsrutiner mot olämn hudstruktur & hudton. Förebyggande, antiinflammatoriska, rengörande, utjämnande, uppljusande, återuppbyggande mm.

Köpa hudvård online på Beautyka.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish