• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Ansiktsmask mot acne

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

ansiktsmask acne bild3

Ansiktsmasker för acne & aknebenägen hud

Ansiktsmask för acne är en rengörande och talgreglerande hudvårdsprodukt mot finnar, pormaskar, fet hud och acne. Det är viktigt att använda ansiktsmasker för att behandla acnebesvär, för att masker innehåller den högsta koncentrationen av aktiva ingredienser som effektivt reducerar inflammationer i huden och håller hyn fräsch, mjuk och smidig. Här har vi samlat det bästa urvalet av ansiktsmasker mot akne och finnar i ansiktet.

Den bästa ansiktsmask för acne innehåller bakteriedödande ingredienserna såsom syror, svavel, lera och olika växtextrakt. Dessa ämnen hjälper att minska talgproduktion i huden, rengör porerna, dödar bakterier och motverkar uppkomst av inflammation i huden. Ansiktsmask för acne behandlar finnar och pormaskar i huden, motverkar uppkomst av blemmor och akne-ärr samt gör huden matt och smidig. 

bra ansiktsmask mot acne bild 4

Den vanligaste ingrediensen i ansiktsmask för acne är salicylsyra – en BHA syra som är det mest potenta ämnet mot akne och finnar i ansiktet. Ansiktsmask för acne innehåller ofta lera – vit lera som dödar bakterier och rengör pormaskar. Svavel är en till viktig ingrediens som effektivt bekämpar inflammationer i huden och träffas ofta i en bra ansiktsmask för acne. En kombination av dessa ingredienser är bäst i test när det gäller minska finnar, förebygga pormaskar och normalisera hudens balans och hälsa vid akne.

 

 

Har du besvär med akne och letar efter en bra ansiktsmask för acne och finnar? Då har du hamnat rätt! Hittar fortfarande inte vad som passar just dig? Du kan gärna boka en hudkonsultation med oss på Beautyka! På vår hudvårdsklinik i Vasastan hjälper vi dig att hitta en bra ansiktsmask för acne. 

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish