• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Ärr i ansiktet

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Ärr i ansiktet bild 52

Hudvård mot ärr i ansiktet

Ärr i ansiktet är ett vanligt tillstånd efter att man haft akne eller fått en behandling eller operation som lämnade ärr i ansiktet. Som tur är finns det idag några behandlingar och produkter som hjälper att bli a med ärr i ansiktet.

Bland behandlingar mot ärr i ansiktet hittar du avancerade kemiska peelingar som TCA och Yellow peel, microneedling eller fraktionerad laser. Det är dock en långvarig process med att ta bor ärr i ansiktet och kräver flera besök på kliniken för att få bra resultat. 

Utöver behandlingar finns det några produkter som hjälper att göra ärr i ansiktet mindre synliga. Oftast innehåller produkter mot ärr i ansiktet sådana aktiva ämnen som syror eller retinol.

Retinol är en mycket bra ingrediens som jämnar ut hudtone och slätar ut hudytan. Den hjälper att minska utseende på rynkor och ärr i ansiktet och förbättrar allmän hudhälsa. Retinol ska användas med försiktighet varför du alltid behöver konsultation med en specialist innan du bestämmer dig att köpa en hudkräm med retinol mot ärr i ansiktet. 

Produkter mot ärr i ansiktet bild 36

Flera produkter mot ärr i ansiktet innehåller syror. Oftast är det AHA syror såsom glykolsyra, mandelsyra, citronsyra eller PHA syra. Syror sätter igång tillverkning av nya celler och kollagen i huden och är perfekta ämnen i kamp mot ärr i ansiktet. Syror slätar ut hudytan och förbättrar  hudens fräschhet och lyster. Många syror ljusar upp huden och är därför fördelaktiga för mörka ärr i ansiktet som behöver bli ljusare och mindre synliga. 

Som sagt att bli av med ärr ansiktet är svårt och kräver tålamod och tid. Vil du veta mer om ärr i ansiktet och  vilka alternativ som passar dig för att behandla dem, är du välkommen hos oss på Beautyka hudvårdsklinik i Vasastan!

Ta bort ärr i ansiktet!

 

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish