• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Ansiktskräm för blandhy

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

 

Ansiktskrämer för blandhy

Ansiktskräm för blandhy är en mycket speciell del av modern hudvård, för att dessa ansiktskrämer kombinerar både återfuktande kräm och en matterande ansiktskräm. En ansiktskräm för blandhy är därmed en två i en produkt som skapas med avancerade teknologier och med mycket noga utvalda ingredienser. Här har vi samlat alla bästa ansiktskrämer för blandad hy som har varit våra kunders favoriter sedan flera år tillbaka.

Blandad hud är en kombination av torra och oljiga delar av ansiktet. Oftast har man en fetare t-zon och torrare kinder. Alla har olika varianter av bladad hud, ibland är mer torr och ibland dominerar den feta delen. Därför är det extra svårt att välja rätt ansiktskräm för blandad hud. Här hjälper vi dig att välja rätt ansiktskräm som kommer tillfredsställa alla dina behov.

Har du blandad hud som domineras av den torra delen, då ska du välja ansiktskräm med glykolsyra, mandelsyra, C-vitamin, B3 vitamin, e-vitamin eller aloe vera. För dig kommer även passa ansiktskräm för blandhy med hyaluronsyra och panthenol, för de tider när huden känns extra torr och känslig. Du ska fokusera mer på att tillför fukt till din hud genom ansiktskräm för blandad hud. 

Har du blanhy med högre andel fetare delar av ansiktet? Då ska du köpa ansiktskräm för blandhy med glykolsyra, salicylsyra, retinol, mjölksyra och olika växtextrakt. Du kan med fördel välja ansiktskräm för blandad hud med niacinamide. Denna vitamin hjälper att dra samman porerna, rengöra pormaskar, absorbera fett och samtidigt tillföra fukt till torra delar av ansiktet. 

Tycker du att det är svärt att välja rätt ansiktskräm för blandad hud? Vi rekommenderar att du bokar en konsultation med oss på Beautyka hudvårdsklinik där våra professionella hudterapeuter hjälper dig att köpa rätt ansiktskräm. 

 

Köp ansiktskrämer för blandhy hos auktoriserad återförsäljare Beautyka.se!

 

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish