• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

 • ✔ Fri frakt* 

 • ✔ Snabb leverans

Ansiktsrengöring blandhy

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

ansiktsrengöring blandhy bild 889

Bästa Ansiktsrengöringar för blandhy

Ansiktsrengöring för blandhy är en speciell typ av ansiktstvätt som både återfuktar torra delar av ansiktet och minskar talgproduktion i feta delar. Bästa ansiktsrengöringen för blandhy ska normalisera huden – varken torka ut eller lämna en fet hinna på hudytan. Blandhy är en mycket speciell hudtyp som kräver lite extra omtanke när det gäller val av ansiktstvätt, därför har vi valt de mest populära och lämpliga ansiktsrengöringar för blandhy.

Syror i Ansiktsrengöringar för blandhy

För dig som har blandhy är det viktigt att kolla noga på ingredienserna i din ansiktsrengöring. Vi rekommenderar att du lägger märke på mandelsyra och glykolsyra. Bägge dessa syror passar som ansiktsrengöring för blandhy, då de återfuktar huden och minskar talgproduktionen samtidigt.

Glykolsyra är den bästa alternativen för ansiktsrengöring för blandhy. Denna syra polerar hudytan, minskar rynkor och linjer, rengör porerna och binder fukt i huden för att göra den mjuk och len. 

Om du inte vill använda syror i din hudvård, kan du titta på ansiktsrengöring för blandhy med aloe vera och olika växtextrakt.

 • Aloe vera är den bästa återfuktande ingrediens som finns för blandhud, för att den inte orsakar portilltäpptheter. Växtextrakt såsom pepparmynta, gurka, lavendel, eukalyptus eller barbadensis.
 • Växtextrakt som används i ansiktsrengöring för blandhy hjälper att rengöra porerna och minskar oljighet i huden genom att absorbera överflödig talg. 

bästa ansiktsrengöring blandhy bild 72

Här på sidan har vi samlat alla bäst ansiktsrengöringen för blandhy som genom åren har varit favoriter bland våra kunder. Vill du ha hjälp med att välja en bra ansiktsrengöring som passar just dig? Boka gärna en hudkonsultation med oss, så får du bästa rådgivning på plats eller via video!

   

  Köp ansiktsrengöring för blandhy hos auktoriserad återförsäljare Beautyka.se!

   

   

  Våra populära artiklar

  Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Gå till kassanFortsätt handla

  Information

  Salongen

  Webbutiken

  SvenskaEnglish