• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Solkräm för blandad hy

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Solkräm för blandad hud bild 33

Solkräm för blandhy

Att hitta en bra solkräm för blandhy kan vara en utmaning. Blandhy är speciell i sin talgproduktion, det förekommer både torra och oljiga områden. En solkräm för blandhy ska kompensera för bägge delarna - den ska ge mycket fukt och samtidigt reglera talgproduktion. En bra solkräm ska inte heller täppa till porerna eller orsaka finnar.

Här ska vi berätta vilka egenskaper och ingredienser du ska leta efter för att köpa en bra solkräm för blandhy på sommaren!

Det finns två typer av UV filter i solkrämer för blandad hy - fysikaliskt och kemiskt.

ansiktsvård blandhy solkräm bild-40

Fysikaliskt solkräm är mer miljövänlig och rekommenderas ofta för blandhy. Dock ska du vara uppmärksam här när du väljer din solkräm. Du ska köpa en solkräm med zink oxide. En solkräm med zink oxide passar perfekt för blandhy, för att den dödar bakterier, minskar förekomst av pormaskar, reglerar talgproduktion och minskar oljig glans samtidigt som den skyddar huden mot solen. Titanium dioxide kan förekomma i en bra solkräm för blandhy, men i mindre mängd. 

En bra solkräm för blandhy ska även innehålla fuktgivande ämnen som mjukglör huden och minskar obalansen i torra hudområden. Du ska leta efter en solkräm med Aloe Vera, e-vitamin eller hyaluronsyra för att den ska passa för blandhy. Du kan även köpa en solkräm som innehåller b3 vitamin eller c-vitamin, för att ytterligare skydda huden och öka dess hälsa. 

Passa på och köpa solkräm för blandhy till ett bra pris online!

 

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish