• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Ansiktsrengöring fet hy

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Ansiktsrengöring fet hy bäst i test bild 555

Ansiktsrengöring för fet hy

Ansiktsrengöring för fet hy är ett lång och spännande tema som kan ta flera sidor att beskriva. Men det finns vissa kriterier som hjälper dig att köpa en bra ansiktsrengöring för fet hy och undvika kasta pengar i onödan.

Det viktigaste regeln som du ska komma ihåg när du väljer ansiktsrengöring för fet hy är att undvika produkter som innehåller alkohol. Alkohol torkar ut huden och många med fet hy frestas av den effekten, men det leder tvärtom till att en sådan ansiktsrengöring ökar talgproduktion i fet hy och gör situationen ännu sämre. 

Som sagt en bra ansiktsrengöring för fet hy innehåller inte alkohol. Å andra sidan ska ansiktsrengöring för fet hy ha en låg pH, varför du ofta kan träffa på olika syror i en sådan ansiktstvätt. Mandelsyra, salicylsyra och glykolsyra är mycket vanliga ingredienser en bra ansiktsrengöring för fet hud, då de dödar bakterier, tar bort överflödig talg och rengör porerna utan att torka ut huden. 

Om du har en fet hy med finnar och inflammationer ska du undvika ansiktsrengöring som innehåller korn eller har tjock konsistens, för att undvika att bakterier sprids vidare i huden.

Ansiktsrengöring fet hy picture 55

Det kan vara så att du behöver två olika typer av ansiktsrengöring för fet hy för sommaren och vintern. På sommaren svettas huden mycket mer och då vill du ha en ansiktsrengöring som är mera effektiv på att lösa upp talg och orenheter från huden. Medan på vinter brukar huden vara torrare. Då ska du köpa en ansiktsrengöring för fet husor samtidigt innehåller återfuktande ingredienser och kanske lite lägre koncentration av syror. 

Har du svårt att välja en bra ansiktsrengöring för fet hy? Boka en konsultation med oss på Beautyka hudvårdsklinik i Vasastan så hjälper vi dig med din hudvårdsrutin!

 

 

Köp ansiktsrengöring för fet hy hos auktoriserad återförsäljare Beautyka.se!

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish