• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Förstorade porer

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om
Varför får man stora porer?

Ofta är det arv, kost, miljö och hudvård. Och inte minst hudtyp, som spelar in.

Vill du behandla och reducera dina stora porer?

Förstorade porer tyder på fet, blandad och acne benägen hud. Därför är det viktigt att skapa hudvårdsrutiner, som passar för precis för din hud. Första steg är att använda rätt rengöring för att  ta bort överflödig talg, döda hudceller samtidigt normalisera hud balans. Läsa ordentligt vad ingår i ansiktsrengöring och leta efter nyckel ingredienser såsom salicylsyra eller med andra ord BHA-syra, kaolinlera, zink, svavel och PHA-syra. Utöver ansiktsrengöringen glöm inte om ansiktsvatten och lätt exfolierande produkter med nämnda ingredienser. Syfte är att dämpa inflammation, balansera talgproduktion, reducera rodnad och uppkomst av blemmor, finnar och pormaskar, som bidrar till porförstoring. Lägg till niacinamid, eller vitamin B3, till den lista med aktiva verkande och vårdande ingredienser. Vitamin B3 har antiinflammatoriska egenskaper,behandlar och reparerar hudbarriär. Det resulterar i fräsch och frisk utseende. Moderna hudvårdspodukter har ett stort utbud av krämer, masker, booster och serum med niacinamid. Ofta undrar man om är det möjligt att reducera stora porer. Till viss del kan man minska stora porer med rätt hudvård, men det inte räcker för att bli av med förstorade porer bara med produkter som är inriktade mot förstorade porer.

Idag finns massor av ansiktsbehandlingar som bekämpar mot förstorade porer och ojämn hudstruktur. Bland annat  microneedling, professionella  kemiska peelingarmesoterapi osv. Behandlingar på viss sätt "polerar" och jämnar ut hudyta.

Sluta klämma finnar själv och genomför djup portömning hos utbildade hudterapeuter. Då hindrar du sprida vidare inflammation och undviker röda fläckar, som sedan omvandlas till post akne pigmentering.  

Köpa online hudvårsprodukter på Beautyka.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish