• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Ansiktsrengöring för känslig hud

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Bästa ansiktsrengöring känslig hud bild 377

Ansiktsrengöring för känslig hud

En bra ansiktsrengöring för känslig hud är det viktigaste steget i din vardagliga hudvårdsrutin.

Du ska börja och avsluta din dag med en ansiktsrengöring som passar din hud, framförallt om du har en känslig hud. För att få en bra effekt och samtidigt inte skada huden behöver du vara extra noggrant när du väljer en ansiktsrengöring för känslig hud. Din ansiktsrengöring ska inte innehålla djupgående starka ingredienser utan ska mest bestå av vårdande och lugnande ämnen. 

En ansiktsrengöring för känslig hud innehåller sällan syror eller starka ingredienser som går djupt in i huden. Djuprengörande ansiktstvätt kan torka ut huden och orsaka rodnad och irritation hos en känslig hud. Din ansiktsrengöring ska bara innehålla ämnen som verkar ytligt i huden för att göra den lämplig för känslig hud. En ansiktsrengöring för känslig hud behover inte bara vara mild, den kan också innehålla lite mera aktiva ämnen men i lägre koncentrationer. Du kan med fördel köpa en ansiktsrengöring med PHA syra eller liten andel glykolsyra utan att vara rädd för din känslig hud. En sådan tvätt kommer avlägsna döda hudceller och smuts från dagen utan att skada huden eller ge obehag. 

rengöring känslig hy ansiktstvätt bild 770

Ansiktsrengöring för känslig hud kan finnas i flera konsistenser. Det kan vara skum, gel eller mjölkrengöring.
Det är främst du som bestämmer vilken av dessa former du tycker mest om. Ansiktsrengöring för känslig hud i skum passar dock bäst för torrare hud som har tendens att blir uttorkade av tvätt. Gel formen är dock perfekt för känslig hud med benägenhet att bli fet och få lite finnar. En sådan ansiktsrengöring dödar bakterier och öppnar porerna utan att skada hudbarriären och utan att orsaka irritation i huden. 

 

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish