• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

 • ✔ Fri frakt* 

 • ✔ Snabb leverans

Ojämn Hudstruktur hudvård

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Hudvård för ojämn hudstruktur bild 55

Hudvård mot Ojämn hudstriktur i ansiktet

Vad är ojämn hudstruktur?

Ojämn hudstruktur är ett vanligt problem. Det kan visas som ojämna områden med olika färger i ansiktet eller andra delar av kroppen.

Vanliga tecken på ojämn hudstruktur är: fläckig hud, rodnad i ansiktet eller hyperpigmentering.

Vi vet att den ojämna hudstrukturen förknippas med tre huvudskäl:

 • döda celler som samlas på ytan på huden
 • solskador, pigmenteringar, post-acne ärr
 • miljöfarliga ämnen

Ojämn hy och hudstruktur ansikte bild 112

 

  Hur hanterar man ojämn hudstruktur i ansiktet?

  Döda hudceller är en av de viktigaste orsakerna till att din hudstruktur är ojämn. Mycket lätt att hantera det!

  1. Peela ansiktshuden två till tre gånger i veckan. Det är viktigt att hitta den perfekta exfoliering. Många produkter innehåller slipande exfolierande partiklar, vilket kan leda till mikrosprickor och överdrivet talgproduktion. Vi rekommenderar att du väljer en syrabaserad eller enzyminnehållande produkt.
  2. C-vitamin är en viktig komponent för att skydda huden mot fria radikaler i miljön (vilket också leder till ojämn struktur). Detta vitamin spelar en viktig roll i andra problem relaterade till huden, så det tänder ut och lyser upp tonen i ansiktet, minskar rynkor och innehåller glycerin, vilket hjälper till att bibehålla fukt.
  3. Eftersom den ojämna strukturen på huden ofta orsakas av solskador, se till att applicera solskyddskräm på huden. Och gör det varje dag i alla väder. För dem som glömmer cremen kom experter med makeup produkter med SPF.
  4. Glykolsyra - detta är en vanlig ingrediens i aknebenägen hudvård. Den tar bort döda hudceller och exponerar den friskare huden under. Viss forskning tyder på att det kan minska akne, ärrbildning, melasma, postinflammatorisk hyperpigmentering och solrelaterat åldrande.
  5. Salicylsyra fungerar på samma sätt som glykolsyra. Det kan vara särskilt användbart vid postinflammatorisk hyperpigmentering på grund av dess antiinflammatoriska verkan.
  6. Behandla underliggande tillstånd. Korrekt behandling av hudåkommor som akne, rosacea och psoriasis kan hjälpa till att förhindra att nya områden med hyperpigmentering bildas.
  7. Det finns flera tillgängliga kurer och professionella behandlingar som kan hjälpa en att uppnå en jämnare hudton.

  Hos oss hittar du ett stor urval av hudvårdsprodukter & hudvårdsrutiner mot olämn hudstruktur. Förebyggande, antiinflammatoriska, rengörande, utjämnande, uppljusande, återuppbyggande mm.

  Köpa hudvård mot ojämn hudstruktur online på Beautyka.se

   

   

   

  Våra populära artiklar

  Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Gå till kassanFortsätt handla

  Information

  Salongen

  Webbutiken

  SvenskaEnglish