• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Rosacea & vidgade blodkärl

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Rosacea ansikte mild lätt bild18

Hudvårdsprodukter mot Rosacea i ansiktet

Rosacea är en en kronisk och relativt vanlig dermatos med huvudsaklig lokalisation centralt i ansiktet. Näsa, kinder och haka drabbas särskilt. Man vet dock inte vad som egentligen orsakar sjukdomen. Den dominerande hypotesen är att rosacea är både en inflammatorisk och vaskulär sjukdom. Inga tecken till bakteriell genes. Parasiten demodex är diskuterad som möjlig orsak, men förekommer även hos många hudfriska. Ofta börjar symptomen med att huden rodnar och svullnar i kortare perioder, men så småningom blir den mer långvarigt röd med vidgade blodkärl, knottror och små varblåsor. Bland symptomen ingår också vidgade porer och förstorade talgkörtlar. Pormaskar förekommer däremot inte.

De exakta orsakerna till rosacea har ännu inte fastställts. Förutom en genetisk predisposition är många faktorer involverade i sjukdomens utveckling. Vaskulär instabilitet, hormonella och immunsjukdomar, inflammatoriska processer påverkar också sannolikheten för rosacea.

  1. Det första steget av rosacea: rodnad och blodkärl syns i pannan, näsan och kinderna.
  2. Det andra steget av rosacea: inflammation sprids över asikte. Pustler och papler förekommer. De kan bli inflammerade och kännetecknas av ömhet.
  3. Det tredje steget av rosacea: rodnad i ansikte, pustler, lätt svullnad.
  4. Det fjärde steget av rosacea: utvidgade blodkärl, bildning av inflammatoriska noder, stora porer, ärr och klåda i ögonområdet.

Rosacea drabbar endast vuxna. 

lätt rosacea hudvård bild 33

Den som lider av rosacea bör så långt det går undvika sådant som vidgar de känsliga blodkärlen – intensivt solande, stark kyla eller värme, starkt kryddad mat, heta drycker, alkohol och stress.

Är du nyfiken vilka hudvårdsprodukter passar dig? Du är välkommen att kontakta oss för gratis hudkonsultation. Nu har du även möjlighet att få videokonsultation med direkt rådgivning av våra hudterapeuter och läkare.

Hudvårdsprodukter för Rosacea & vidgade blodkärl, vidgade porer och förstorade talgkörtlar.

Köp hudvård mot lätt & mild Rosacea online på Beautyka.se 

 

 

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish