• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

 • ✔ Fri frakt* 

 • ✔ Snabb leverans

Hudvård mot rynkor

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Hudvård mot rynkor bild 37

Hudvård mot Rynkor och fina linjer

Tiden är en oundviklig omständighet som orsakar uppkomst av ålderstecken såsom rynkor, fina linjer, slapp hud, pigmenteringar och ojämn hudton. Det går inte att stoppa tiden, men det går alltid att fördröja åldrande och förbättra hudens hälsa genom att använda hudvård mot rynkor.
 

  Hudvård mot rynkor är en grupp hudvårdsprodukter som innehåller höga koncentrationer av aktiva ämnen som bekämpar tecken på åldrande och förbättrar hudens utseende.

  Vanliga ingredienser som kan hittas i hudvård mot rynkor är:

  • retinol,
  • glykolsyra,
  • kojicsyra,
  • hyaluronsyra och
  • C-vitamin.

  Retinol är den absolut vanligaste och starkaste ingrediens som finns i hudvård mot rynkor. Retinol ökar cellomsättning i huden, vilket främjar produktion av kollagen och hyaluronsyra i huden samt ökar antal ny och fräscha celler på hudytan. Retinol i hudvård mot rynkor ökar hudens spänst, minskar förekomst av linjer, slätar ut huden, jämnar ut hudtonen och förebygger uppkomst av pigmenteringar.

  En annan vanlig ingrediens i hudvård mot rynkor är glykolsyra – denna AHA syra berikar huden med fukt och återställer hyns fasthet och volym. Glykolsyra är en fantastisk utslätande ingrediens som ger din hud vacker lyster och fräschhet.

  Produkter mot rynkor bild 33

  Ingen hudkräm mot rynkor är så bra som hudvård med C-vitamin. Detta aktiva ämne ljusar upp huden och inger den en vacker lyster och fräschhet. C-vitamin binder fukt och förebygger uppkomst av fina linjer och rynkor i huden samt bibehåller hudens elasticitet och vacker hudton. Om du vill ha en fräsch hud med slät hudyta då ska du titta på hudvård mot rynkor med c-vitamin och peptider, som ökar kollagen tillverkning i huden och återställer hudens fasthet.

  Hudvård mot rynkor är en mycket aktiv grupp av hudvårdsprodukter och skall användas med försiktighet. När du använder hudvård mot rynkor ska du alltid följa upp krämen med en solkräm för att undvika solskadan.
  Hudvård mot rynkor ska inte heller användas på en för ung hud för att inte överbelasta hyn och inte skapa mer linjer i huden. Att välja bra ansiktskräm mot rynkor kan vara svårt, därför erbjuder vi dig att komma på en konsultation med oss på Beautyka hudvårdsklinik i Vasastan!

   

  Våra populära artiklar

  Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Gå till kassanFortsätt handla

  Information

  Salongen

  Webbutiken

  SvenskaEnglish