• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Ansiktskräm torr hy

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Ansiktskräm för torr hud bild19

Ansiktskräm för tott hy

Att välja en bra ansiktskräm torr hy kan vara ett stort bekymmer. En sådan ansiktskräm ska tillgodose alla behov en torr hy har: återfukta, stärka hudbarriären, förebygga skada och minska känsla av obehag och klåda.

Utöver detta en ansiktskräm för torr hy även jobba på att förebygga uppkomst av ålderstecken såsom rynkor och fina linjer. För att hitta en bra kräm färdig torra hy ska du titta noggrant på ingredienserna och veta vad varje ämne gör och vilken nytta den har. 

 

En ansiktskräm för torr hy innehåller ofta djupgående återfuktande ingredienser såsom hyaluronsyra, C-vitamin, E-vitamin, B3-vitamin eller PHA syra. Alla dessa ämnen är ett måste för torr hy, eftersom de binder fukt och bygger upp hudbarriären för att förebygga uttorkning av huden.
Hyaluronsyra och E-vitamin är absoluta bästa ingredienser att ha i en ansiktskräm för torr hy, för att de är absolut mest potenta på att fylla hyn med fukt och näring under hela dagen!
En ny ingrediens som ofta träffas i moderna ansiktskrämer för torr hy är en PHA syra. Denna syra polerar varsamt hudytan och stimulerar produktion av nya celler och en egen hyaluronsyra huden, vilket ger en långvarig och naturligt mjukgörning åt huden. 

Inte sällan kan du även hitta sådana syror som glykolsyra eller mandelsyra. Du ska inte vara rädd att använda dessa syror i din ansiktskräm för torr hy, de ger en mild exfoliering åt huden men samtidigt binder de fukt och slätar ut små rynkor och linjer. Glykolsyra är en perfekt anti-age ingrediens i din ansiktskräm för torr hy, för att den återställer hudens volym och fasthet, slätar ut rynkor och förbättrar hudens elasticitet.

Om du har svårt att välja vilken ansiktskräm för torr hy som passar just dig, så är du alltid välkommen på en konsultation med oss på Beautyka hudvårdsklinik i Vasastan!

Köp ansiktskräm för torr hy online på Beauyka.se!

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish