• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Ansiktsmask för torr hy

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Bra ansiktsmask torr hy bild 737

Ansiktsmask Torr hy

Hudvård för torr hy kräver noggrann val av ingredienser och en konstant tillförsel av återfuktande ämnen. Den starkaste och mest effektiva produkten för att snabbt få en strålande fräsch och len hud är ansiktsmask för torr hy.

Ansiktsmask för torr hy kan användas alla tider på dygnen och du kan dessutom sova med den för att få maximala effekten. Ansiktsmask för torr hy innehåller höga koncentrationer av mjukgörande och uppfriskande ingredienser som snabbt och effektivt bygger upp fuktbarriären och motverkar uttorkning och stramhet.

En bra ansiktsmask för torr hy ska innehålla bra ingredienser som inte irriterar eller överbelastar huden. De ämnen som du skalets efter i din ansiktsmask för torr hy är hyaluronsyra, C-vitamin, E-vitamin och B3-vitamin. Hyaluronsyra kan hittas i nästan alla ansiktsmasker för torr hy för att den tillför maximalt med fukt till huden och binder vatten djupsinne i hyn. Hyaluronsyra tar bort stramhetskänsla och klåda i huden samt fyller ut torrhetslinjer och rynkor. 

Bra Ansiktsmask torr hy bild 032

B3-vitamin och E-vitamin är extremt nyttiga för torr hy och används ofta i mjukgörande produkter. Ansiktsmask med B3-vitamin återfuktar och lugnar huden, minskar irritation och rodnad samt drar samman porerna. En sådan ansiktsmask passar perfekt för torr hy som har tendens att bli stressad och röd. En ansiktsmask för torr hy med E-vitamin hjälper att snabbt bygga upp skyddsbarriären över huden och stänga in fukten i alla hudlager. E-vitamin fungerar som ett byggsten för hudcellerna och hjälper att normalisera lipidbalansen i huden samt motverka fuktförlust. 

 

 

För att få mycket fukt och lyster ur din ansiktsmask för torr hy ska du välja en produkt med C-vitamin. Denna vitamin minskar stressen på hudyta och ger därför en hälsosam och jämn hudyta. C-vitamin slätar ut små rynkor och minskar solfläckar i huden samtidigt som den ger fukt och lyster till trött och torr hy.

En ansiktsmask för torr hy med C-vitamin är ett måste för dig som vill att se lite extra fräsch och glowy ut!

Passa på och köpa Ansiktsmask för torr hy till ett bra pris online!

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish