• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Ansiktsrengöring för torr hy

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

ansiktsrengöring torr hy bild 22

Rengöring för torr hy i ansiktet

Torr hud är en speciell hudtyp som kräver extra omtanke och kärlek. Därför ska du vara mycket noggrann med vilka hudvårdsprodukter du väljer att köpa för torr hy, framförallt med en ansiktsrengöring.

Ansiktsrengöring för torr hy ska kunna rengöra huden från talg och föroreningar men samtidigt tillföra återfuktande ingredienser och stärka hudbarriären för att inte skada hy. En bra Ansiktsrengöring för torr hy kan vara en mild rengöring eller en djuprengörande medel. Du väljer själv vilken typ av Ansiktsrengöring för torr hy som passar just dig och dina behov, men du ska lägga märke på vissa ingredienser som är bra att ha i en Ansiktsrengöring för torr hy. 

 

En bra Ansiktsrengöring för torr hy ska helst inte innehålla starka och uttorkande syror som kan skada hudbarriären och orsaka ännu mer torrhet i huden. Det är dock bra med återbyggande och återfuktande syror i en Ansiktsrengöring för torr hy. Återfuktande syror är till exempel glykolsyra och mandelsyra eller en ny PHA syra. Glykolsyra binder fukt i huden och återställer hudens spänstiga elasticitet. Denna syra slätar ut hudyta och Inger känsla av behag i huden, varför den ofta används i Ansiktsrengöring för torr hy. 

 

 

PHA syra är en annan mycket populär syra som ofta träffas i en bra Ansiktsrengöring för torr hy. PHA syra stärker hudbarriären och bygger upp fettlager för uttråkad och stressad hud. Denna syra ökar produktion av hyaluronsyra och skapar en osynlig skyddsbarriär överhuden som förebygger uttorkning. Det är mycket bra att köpa en Ansiktsrengöring för torr hud som innehåller en PHA syra. 

Andra ämnen som ofta träffas påsen Ansiktsrengöring för torr hy är hyaluronsyra, havreextrakt, aloe Vera och C vitamin. Dessa ingredienser binder fukt på hudyta och motverkar fuktförlust. 

Om du har svårt att välja vilken Ansiktsrengöring passar för din torr hy, är du välkommen på en konsultation med våra specialister på Beautyka hudvårdsklink i Vasastan

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish