• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Dagkräm för torr hy

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter

Bästa dagkräm torr hy bild 54

Dagkräm för Torr hy i ansiktet

Dagkräm för torr hy är en mycket viktig hudvårdsprodukt i din dagliga rutin. Dagkräm för torr hy hjälper att mjukgöra huden och återskapa dess fuktbarriär. Dagkräm är också viktigt för att förebygga klåda och obehag på torr hy och förebygger också uppkomst av tidiga tecken på åldrande såsom rynkor, fina linjer och slapphet i huden. Hur ska man välja en bra dagkräm för torr hy ska vi berätta här.

Dagkräm för torr hy kan ha olika konsistenser: krämen kan vara lite fet eller tvärtom ha en vattnig konsistens som snabbt sjunker in i huden utan att lämna blankhet och glans. Dagkräm för torr hy innehåller mycket återfuktande ingredienser vars uppgift är att framförallt tillföra fukt till torr hy och bibehålla optimala fuktbalansen i huden. Dagkräm för torr hy gör huden fräsch, len och mjuk samt skyddar huden mot uttorkning orsakad av miljöfaktorer såsom vind och damm. 

 

Dagkräm för torr hy skapar en perfekt underlag för sminkning, för att den fyller i alla ojämnheter och linjer i huden och skapar en fuktskadade som motverkar att smink blir kakig. 

Dagkräm för torr hy kan användas både morgon och kväll och alla årstider. Du ska dock undvika att ha en dagkräm med vattnig konsistens på vintern. En sådan dagkräm kan frysa huden och orsaka rodnad och mer torrhet. Därför ska du köpa en vattnig dagkräm för torr hy på sommaren men en fetare dagkräm på vintern för att förebygga uttorkning. En rätt dagkräm för torr hy möter alla huds behov och bibehåller hudens vackra fasthet och spänst utan att kännas tungt och kladdigt på huden. 

Har du svårt att välja en ta dagkräm för torr hy? Du kan boka en konsultation med oss på Beautyka hudvårdsklinik i Stockholm där vi hjälper dig hitta din perfekta dagkräm för torr hy!

Passa på och köpa Dagkräm för torr hy till ett bra pris online!

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish