• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Nattkräm torr hy

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Bra nattkräm för torr hy bild 44

Nattkräm för torr hy

Nattkräm för torr hy är en outbytbar hudvårdsprodukt. Det är på natten som din hud kan ta till sig mest näring och syre, därför är det extra viktigt med en bra nattkräm för torr hy som ska tillgodose en sådan huds behov. Nattkräm för torr hy kan vara av två typer: närande eller återfuktande. Det finns sina skillnader mellan dessa två typer av nattkrämer men de är bägge bra för en torr hy.

Nattkräm för torr hy av närande karaktär innehåller ofta näringsrika ingredienser som bygger upp cellernas lager, tillför vitaminer och mineraler och underhåller hudens optimala hälsa. Nattkräm för torr hy kan innehålla sådana ämnen som eteriska oljor, mineraler, vitaminer och naturliga ämnen som stärker huden och förbättrar dess utseende. Närande nattkräm för torr hy är ofta tjock i konsistens och fyller huden med extra fin lyster och fräschhet. 

En sådan nattkräm passar till en torr hy som singel bara saknar fukt utan är i extra behov av uppväckande ämnen som ska förbättra hyns förmåga att stå emot miljöfaktorer och föroreningar. 

Bra nattkräm för torr hy picture 5

En nattkräm med återfuktande egenskaper passar perfekt till torr hy med skadad fuktbarriär och med mycket fuktförlust. En sådan kräm är ofta vattnigare i konsistensen och sjunker snabbt in i huden. En nattkräm för torr hy med återfuktande effekt slätar ut huden och tar bort små minska linjer och ojämnheter i huden samtidigt som den ökar hudens lyster. Denna kräm känns inte fett på huden och kan dessutom användas i kombination med andra hudvårdsprodukter med aktiva ingredienser såsom syror och retinoblastom. 

Har du svårt att hitta en bra nattkräm för torr hy? Boka en konsultation med oss på Beautyka hudklinik i Vasastan så hjälper vi gärna dig!

 

Passa på och köpa Nattkräm för torr hy till ett bra pris!

Bra nattkräm torr hy bild 349

 

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish