• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Serum för torr hy

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Serum för torr hy bild 44

Serum torr hy

Serum är den mest effektiva hudvårdsprodukter som finns på marknaden. Serum för torr hy är din absoluta måste!

Serum innehåller högst andel aktiva ämnen som kan komma djupt ner i huden och frisätta fukt hela dagen! Serum för torr hy är speciellt framtaget för att mjukgöra huden och hålla den fräsch och len.

De vanligaste ingredienserna i ett serum för torr hy är hyaluronsyra, C-vitamin, E-vitamin, havreextrakt och algextrakt. Har du inte ett serum i din hudvårdsrutin? Då ska du definitivt köpa det redan idag och unna din torra hy en klunk vatten!

Serum för torr hy är det snabbaste och mest effektiva sätt att få fukt i huden. Sådana serum innehåller oftast olika typer av stora syror som hyaluronsyra eller glykolsyra.

Glykolsyra är en mycket vanlig ingrediens ett serum för torr hy som även börjar få tecken på åldrande: rynkor, linjer, dålig spänst. Serum för torr hy med glykolsyra rekommenderas för dig 30+ som vill bibehålla hudens fräschhet och elasticitet lång tid framåt. 

Serum för torr hy i ansiktet bild 555

Man kan inte beskriva serum torr hy och inte skriva något om C-vitamin. C-vitamin är en källa på fuktighet och antioxidanter för huden. Den ger dig en fräsch och jämn hud fylld med lyster. Ett serum för torr hy med C-vitamin passar perfekt för dig med trött, glåmig hud eller för torr hud med solfläckar och ojämn hudton.

Havreextrakt och algextrakt är ytterligare två vanliga ämnen som förekommer i serum för torr hy. Dessa ingredienser mjukgöra och lugnar huden och minskar dessutom rodnad och stramhetskänsla. Har du en torr hy med tendens att bli röd och stressad, då ska du definitivt köpa ett serum med dessa ämnen!

 

Köp serum för torr hy online på Beauyka.se!

Bra serum för torr hy picture 5

 

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish