• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Solkräm för torr hy

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Solkräm torr hy bild 535

Solkräm för torr hud

Det är en konst att ta hand om huden på sommaren: du ska ha en bra solskyddskräm och en mjukgörande kräm helst med C-vitamin dessutom.

Det är speciellt viktigt att köpa en bra solkräm för torr hy, för att krämen ska inte bara skydda mot solen utan även bygga upp huden och mjukgöra denna.

Solkräm för torr hy innehåller oftast återfuktande ämnen såsom aloe Vera, hyaluronsyra eller E-vitamin. Av alla möjliga solkrämer ska du helst välja ett fysikaliskt filter i din solkräm för torr hy, för stundvis irritation eller torrhet i huden. 

 

 

Solkräm för torr hy ska som sagt helst innehålla ett fysikaliskt filter.

Det finns två sådana: zink oxide eller titanium dioxide.
Om du har torr hud utan tendens att ha finnar, då rekommenderar vi att du köper en solkräm för torr hy med titanium dioxide filter. Denna mineral skyddar huden mot skadliga solstrålar och till skillnad från kemiska filter har ingen påverkan på miljö och koraller. Solskydd för torr hud med titanium dioxide skyddar huden mot uttorkning och orsakar ingen klåda eller torrhet. En sådan kräm hjälper att bibehålla fukt i huden samtidigt som den skyddar den mot fara.

Om du har en hud med tendens att få små finnar, då ska du helst välja en solkräm för torr hy med zink oxide. Zink dödar bakterier som orsakar finnar och håller huden matt. Men du ska vara försiktig med en sådan solkräm för att din torr hy kan bli lite torrare om krämen innehåller hög koncentration av zink i sig. Du kan dessutom med fördel välja en färgad solkräm för torr hy för att slippa använda foundation eller puder på sommaren.

Passa på och köpa solkräm för torr hy till ett bra pris online!

 

Våra populära artiklar

Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish