• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

 • ✔ Fri frakt* 

 • ✔ Snabb leverans

Ytliga blodkärl

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Hudvård mot ytliga blodkärl bild 8

Hudvård mot ytliga blodkärl i ansiktet

Ytliga blodkärl är ett vanligt hudtillstånd i Sverige. Ytliga blodkärl kan yttra sig på olika sätt: diffus rodnad i huden, enstaka röda prickar, torrhet, klåda, känsla av värme och obehag i huden och ibland även tillkomst av små finnar. Det är viktigt att välja rätt hudvård och göra lugnande ansiktsbehandlingar för att vårda huden med ytliga blodkärl och förebygga att rodnad blir värre.
 

  De absolut vanligaste ingredienserna som rekommenderas för hud med yliga blodkärl är

  • C-vitamin,
  • B3 vitamin eller niacinamid,
  • PHA syra och
  • mandelsyra.

  C-vitamin är definitivt det bästa ämnet för ytliga blodkärl och rodnad i huden. C-vitamin återfuktar huden och ökar produktion av byggstenar för kärlväggar. C-vitamin stärker kärlen och minskar irritation i kärlväggen, varför kärlen blir mindre röda och mindre synliga. C-vitamin hjälper även att minimera stress orsakad av miljöfaktorer, såsom sol och vind och skyddar därmed hud med ytliga blodkärl mot yttre skada.

  B3 vitamin eller som det också kallas niacinamid är en annan vanlig ingrediens i hudvård för hud med ytliga blodkärl. B3 vitamin har fantastisk effekt på huden med ytliga blodkärl. Den lugnar huden, minskar irritation och stress, stärker hudbarriären och förfinar hudytan.

  ytliga blodkärl i ansiktet kräm bild-902

  B3 vitamin passar perfekt för stressad hud och hud med rodnad eller irritationer samt hud med små finnar. Hudvård med denna vitamin är ett måste för dig med ytliga blodkärl om du vill öka din huds hälsa och ha en fräsch och pigg hud varje dag.

  Mandelsyra är en räddare för dig och dina ytliga blodkärl! Mandelsyra kan hittas i såväl hudvårdsprodukter för hemmabruk och i salongbehandlingar såsom kemisk peeling mot ytliga blodkärl. Mandelsyra tar bort döda hudceller från hudyta, ökar tillverkning av kollagen och hyaluronsyra i huden samt minskar irritation i kärlen, vilket gör att de syns mindre i huden.
  Mandelsyra är en snäll AHA syra och kan användas på alla hudtyper, även känslig hud och hud med ytliga blodkärl. Mandelsyra ger ingen större flaggning eller torrhet och är en perfekt snabb uppfriskande och lugnande ansiktsbehandling.

   

   

  Våra populära artiklar

  Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Gå till kassanFortsätt handla

  Information

  Salongen

  Webbutiken

  SvenskaEnglish