• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Typer av laserbehandlingar

Typer av laserbehandlingar för din hud

Alla laserbehandlingar är inte lika och vilken typ du väljer kan ha stor inverkan på de resultat du får.

Låt oss undersöka de olika typerna av laserbehandlingar för ansiktet och vad var och en kan göra för olika hudtillstånd.

 

Laserbehandling av blodkärl (blodkärlborttagning)

Om du har hudområden med synliga blodkärl och kapillärnät som du vill bli av med är denna typ av laserbehandling något för dig. Det är också allmänt känt som en kall laserbehandling, eftersom den korta behandlingstiden (kort impuls) gör att de hudbaserade blodkärlen kan förträngas utan att värma upp hudvävnaden runt omkring. Denna typ av laserbehandling kan vara mycket effektiv vid behandling av synliga blodkärl och även kapillärnät.

Laserbehandling mot ytliga blodkärl image 2

Laserbehandling av ytliga blodkärl

Borttagning av ytliga blodkärl med diod 980 Laser är för närvarande ...

Läs mer >>>

 En av de bästa sakerna med denna typ av laserbehandling är hur snabbt du kan se resultaten. Många kunder märker en förbättring av hudens utseende nästan omedelbart efter behandlingen, och effekterna varar i flera veckor. Den vanligaste hudens reaktion på behandlingen är utveckling av lätt svullnad som vanligtvis är tillfällig. 

 

Hudslipning och ärrkorrigering med laser

Denna typ av laserbehandling är ett effektivt sätt att jobba med åldrad hud, djupare rynkor, ärr och akneärr samt exfoliera döda hudceller, vilket ofta resulterar även i en ljusare och jämnare hud. Det har visat sig förbättra hudens struktur, ton och glans. Behandlingen innebär att man behandlar huden i djupet vanligtvis med CO2 laser. Denna laserbehandling är utmärkt särskilt på vintern för att förbättra hudstruktur och påskynda hudförnyelsen. Det har också visat sig förbättra blodcirkulationen i kapillärerna under hudens yta, vilket orsakar bildandet av nya blodkärl och den efterföljande förbättringen av hudens struktur.

Laserbehandling hudslipning image 2

Laserbehandling Hudslipning och ärrkorrigering

CO2 laser eller fraktionerad laser är en laserbehandling som hjälper att  ...

Läs mer >>>

Även om denna föryngrande laserbehandling kan vara effektiv för att öka kollagensyntesen, kan det ta flera behandlingar för att märka synliga förändringar. Det goda är att de flesta människor märker en förbättring i huden efter bara en laserbehandling.

 

Carbon laserpeeling

Om du har svarta prickar, vita prickar eller andra typer av hudporer som är täppta av smuts och olja, är denna typ av laserbehandling något för dig. Det är också känt som Hollywood peeling på grund av sin popularitet bland Hollywoods stjärnor. Som namnet antyder kan denna typ av laserbehandling vara effektiv för att rensa porer, avlägsna överflödig hudstalg, peela bort döda hudceller och öka kollagensyntesen, vilket gör att huden ser yngre och fräschare ut. Carbon är också en viktig del av behandlingen, eftersom den underlättar avlägsnandet av smuts och olja från huden. 

Carbon peeling Laserbehandling bild 9

Carbon peeling laserbehandling

Carbon Peeling eller känd som Hollywood Peeling definieras som en ...

Läs mer >>>

Denna typ av laserbehandling är extremt effektiv för att avlägsna döda hudceller och föroreningar och har en mycket positiv effekt på de flesta kunder (bättre än de flesta andra behandlingar när det gäller mild porrengöring). Det har visat sig öka kollagen syntesen och förbättra hudstruktur och hudton. Så det handlar inte bara om att ta bort döda hudceller och föroreningar det kan också hjälpa till att förbättra hudens struktur och utseende.

En av de största nackdelarna med denna typ av laserbehandling är att den kräver flera behandlingar, och den är inte alltid effektiv hos alla kunder redan från den första behandlingstillfället. Ändå är det ett utmärkt val för personer med svarta prickar och andra typer av föroreningar som täpper till porerna i huden.

 

Laserhårborttagning

Om du är en person som gillar att hålla håruppväxt under kontroll är denna typ av laserbehandling något för dig. Denna typ av laserbehandling minskar effektivt oönskat ansiktshår genom en process som kallas laserepilation. Denna typ av laserbehandling används ofta av kvinnor som vill avlägsna oönskat ansiktshår. Det är ett utmärkt val för dem som vill ta bort oönskat hår runt läpparna, på kinderna eller på hakan med mera. En av de största nackdelarna med denna typ av laserbehandling är att den kräver flera behandlingar, och den är inte alltid effektiv hos alla patienter (särskilt de med mörkare hudtoner). 

Laserbehandling hårborttagning image 2

Laserbehandling hårborttagning

Vill du reducera oönskad hårväxt på kroppen och bli av med hår?

Läs mer >>>

Som du kan se finns det flera typer av laserbehandlingar för ansiktet. Alla är inte skapade lika, och vilken du väljer beror på ditt tillstånd och hudproblem som du vill jobba med. Se alltid till att du får bästa valuta för pengarna när du köper någon laserbehandling – anlita bara auktoriserade laserbehandlare eller läkare! Om du är osäker på vilken typ av laserbehandling som passar dig, fråga din hudterapeut eller läkare om hjälp. Han eller hon vet vilken typ av laserbehandling som är bäst för dina specifika behov.

2023-09-24

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish