• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Vad är 24h ansiktskräm?

24h cream är den perfekta hybriden av en ansiktskräm för natten och en dagkräm. Den brukar passa alla hudtyper och har en skyddande dags- och en reparerande natteffekt.

Medan en ansiktskräm för natten ger vissa fördelar till din hud på morgonen, ger en dagkräm mer fördelar under dagen. 24h cream kombinerar det bästa av båda världarna. 24h cream ger fördelar under hela natten samt på morgonen och dess aktiva ingredienser finns kvar på huden hela dagen.

Vad är skillnaden mellan 24h ansiktskräm och en ansiktskräm för natten?

En ansiktskräm för natten ger dig en mer betydande effekt och ger bättre resultat när den appliceras på kvällen. Den håller din hud återfuktad hela natten och fram till morgonen när du vaknar. Det bästa är att du inte behöver applicera den ofta, utan du kan applicera den en gång innan du går och lägger dig.

För att vakna upp med strålande hud, applicera en 24h cream på kvällen och sedan igen på morgonen. På så sätt ser du till att du får ut det mesta av denna mirakelprodukt. Du behöver inte oroa dig för att din hud inte är återfuktad eller att huden ska torka ut eftersom du aldrig kommer att vara torr i ansiktet. Det är därför de flesta bra 24h ansiktskrämer är märkta som "vattenabsorberande" och bör hållas borta från hår och öron.

Är 24h ansiktskräm säkert för barn och tonåringar?

De flesta företag som tillverkar hudvårdsprodukter gör även hudvårdsprodukter för barn. Eftersom barns hud är så känslig begränsar de flesta tillverkare mängden alkohol och andra irriterande ingredienser i sina produkter. På så sätt säkerställer de att produkterna är säkra att använda på barns hud. Det är en bra idé att kontrollera etiketterna på de 24h krämerna som du använder regelbundet för att se om de är utformade för känslig hud eller om de innehåller alkohol eller irriterande ingredienser.

Hur lång tid tar det för 24h creame att absorberas i min hud?

Den tid det tar för en produkt att helt absorberas i din hud beror på olika faktorer. För det första spelar storleken på dina porer en roll. Om du har stora porer kan du behöva applicera en fuktkräm cirka 30 minuter till 1 timme innan du lägger på dig din makeup på morgonen. För det andra är det din huds egenskaper; vissa människors hud absorberar produkter snabbare än andra. För det tredje, hur tjock din hudvårdsprodukt är; om den är mycket tjock kan den behöva lägga på ansiktet under en längre tid innan den börjar absorberas av huden. Slutligen, klimatet du befinner dig i; lufttemperaturen och luftfuktigheten spelar roll för hur snabbt din 24h creame absorberas.

Luktar 24h ansiktskräm?

Alla 24h krämer har en lukt, vilket kan vara en indikation på att de är naturliga och inte innehåller några konstgjorda dofter eller parfymer. Denna lukt är dock mycket subtil och kommer inte att märkas av någon annan än dig. Dessutom hävdar många människor att deras hud känns renare när de använder en produkt med lukt, så det kan inte vara helt fel.

Hur många gånger om dagen ska jag applicera 24h cream?

Det är bäst att applicera din 24h ansiktskräm en eller två gånger under dagen, beroende på hur fet eller torr din hud är. När du applicerar den på kvällen kommer den att hålla din hud återfuktad hela natten och fram till morgonen. Nästa morgon kan du applicera den en gång till innan du går till jobbet. För vissa personer räcker det med att applicera den en gång på morgonen; de behöver inte applicera den igen på kvällen. När det gäller fet hud hjälper applicering på morgonen till att reducera oljan, och för torr hud hjälper applicering på kvällen till att reglera fuktbalansen. Experimentera med olika tillämpningar för att se vad som fungerar bäst för din hudtyp och livsstil.

Vad är prisklassen för 24h cream?

Priserna på produkter för hudvårdsprodukter, inklusive 24h ansiktskrämer, varierar mycket från en tillverkare till en annan. I allmänhet gäller att ju billigare produkten är, desto mer kommer den att kosta dig. Hudvårdsprodukter av god kvalitet, som 24h ansiktskräm, kommer inte att kosta dig en förmögenhet. Du behöver bara lägga ner lite mer tid och ansträngning när du använder dem. Kom bara ihåg att kvalitet inte alltid betyder att det är dyrt. Men du ska inte vara rädd för att spendera lite mer pengar på en bra 24h ansiktskräm om det är vad din hud behöver och om det är vad du vill använda.

Var kan jag köpa 24h ansiktskräm?

Även om det är relativt lätt att hitta hudvårdsprodukter, inklusive 24h ansiktskräm, i stormarknader är det bäst att leta efter dessa produkter i mindre specialiserade butiker. Detta beror på att stormarknader ofta har alla möjliga produkter, men de har sällan en särskild avdelning för produkter för hudvård och ansiktsvård. I mindre hudvårdsinriktade butiker hittar du ofta en rad produkter som du kan användas för en specifik hudtyp och jobba mer effektivt mot ett särskilt hudproblem. Men det är också bra att leta på nätet om du vett exakt vilken 24h ansiktskräm ska du köpa. På så sätt kan du få bästa möjliga pris utan att behöva resa till olika butiker.

När det gäller försäljning av hudvårdsprodukter på nätet är det många företag som strävar efter att ge sina kunder en bättre upplevelse. Genom webbplatser och appar kan du enkelt hitta de 24h creme du behöver samtidigt som du påminns om alla fördelar som denna typ ansiktskrämer kan ge dig. Dessutom erbjuder många företag gratis leverans för beställningar över en viss summa. Beroende på var du befinner dig kan det vara ett perfekt sätt att avsluta dagen med att få dina hudvårdsprodukter levererade till dörren.

Kan 24h kräm ersätta din dagliga fuktkräm?

Förvänta dig inte att 24h cream ska ersätta din dagliga fuktkräm, det är inte meningen att den ska göra det. Använd istället den tillsammans med din vanliga fuktkräm och solskydd. På så sätt ser du till att din hud får rätt näringsämnen, och den kommer att hålla sig frisk och se ung ut. Ett av de största misstagen som människor gör när de använder 24h kräm är att de försöker med den att ersätta alla andra hudvårdsprodukter i sin hudvårdsrutin. Man bör istället komplettera sin sminkväska med det som huden behöver och försöka undvika det som ger ingen nytta. 

 

2023-03-18 av Andrew N

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish