• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

 • ✔ Fri frakt* 

 • ✔ Snabb leverans

Vad är enzympeeling – allt om den populära, lystergivande behandling för ansiktet

Enzympeeling för ansikte – en lystergivande behandling

Huden är vårt största organ. Det täcker hela vår kropp och är ett viktigt skydd mot skadliga omgivningsfaktorer. Huden skyddar oss från bakterier och virus, damm och sol. Därför behöver huden lite extra kärlek och omtanke. Du ska hjälpa din hud genom att noggrant rengöra den och tillföra näringsämnena och vitaminerna. 

Enzympeeling rengör din hud på djupet, stimulerar hudens naturliga omsättning och mjukgör hyn. Enzympeeling för ansiktet har senaste tiden blivit mer och mer omtyckt och populär. Popularitet av enzympeelingar beror på att de passar absolut alla. Du kan göra enzympeeling för torr hud, normal hud, fet hud, känslig hud, rodnad hud, hud med rosacea och hud med rynkor. En universell ansiktsbehandling med fantastiska resultat! Vad är enzympeeling? Om detta ska vi berätta alldeles strax. 
 

Köpa bästa ekologisk enzympeeling online bild 56

 


Vad är en enzympeeling?
 

Enzympeeling är en blandning av kemiska komponenter, enzymer, som på ett naturligt och varsamt sätt löser upp döda hudceller och polerar hudyta utan att skada hyn. Enzymer förekommer naturligt i huden, därför är enzympeeling hypoallergen och passar även känslig hud och hud som lätt blir irriterad. Enzympeeling innehåller oftast inga korn, därför är det ingen skrubb. Avsaknad av korn gör att enzympeeling inte skadar huden. Den orsakar inte sår eller irritationer, ger ingen torrhet eller stramhet samt ger ett helt naturligt resultat! 

Enzympeeling ansikte känslig hud rosacea akne Stockholm bild54

Vad gör enzympeeling för ansikte?

Enzympeeling främjar hudens egna, naturliga förnyelse, stimulerar produktion av kollagen och hyaluronsyra och återfuktar huden på djupet. Enzympeeling polerar hudytan, minskar förekomst av rynkor och fina linjer, dämpar inflammation och reducerar finnar och pormaskar. Enzympeeling för ansikte mjukgör huden och inger den en ökad fräschhet och lyster utan rodnad, fjällning, torrhet eller stramhet. 

Enzympeeling förbättrar blodcirkulation i huden och ökar dess syreupptag. På så sätt ökar enzympeeling hudens hälsa och välmående samt ger ökad fräschhet utan oljig glans. Enzympeeling absorberar överflödig olja från huden och minskar porstorlek.  
 

Köpa bästa ekologisk enzympeeling mot akne finnar bild 57

 

Våra kunder säger:

Enzympeeling resultat har överskridit allas förväntningar! Enzympeeling har givit fantastiska resultat på torr och känslig hud. 

 


Vad är fördelar med enzympeeling?

Enzympeeling har enormt många fördelar. Några av de är listade här:

 • Enzympeeling passar alla hudtyper
 • Orsakar ingen rodnad, fjällning eller stramhet.
 • Ingen återhämtningstid
 • Enzympeeling för ansikte kan göras på sommaren och på vinter
 • Till skillnad från kemiska peelingar orsakar enzympeeling ingen irritation
 • Enzympeeling är en toppenbehandling för känslig hud!
 • Resultat av enzympeeling för ansiktet syns omedelbart
 • Enzympeeling hjälper mot akne, solfläckar, torr hud, rynkor och slapp hud.
 • Lystergivande och uppfräschande behandling för din hud
 • Behandling tar bara 30 min! 
 • Smärtfri
 • Finns veganska alternativ 😊

Köpa enzympeelingar mot rosacea i ansiktet bild76

  Hur görs enzympeeling behandling?

  Behandling med enzympeeling börjar alltid med rengöring an huden. Därefter appliceras enzympeeling över hela ansiktet. För att förstärka effekten använder vi ånga som ökar temperaturen i huden och stimulerar enzympeeling att komma djupare in i huden. Du kan känna lite värme, klåda, sveda i huden, det är ett normalt tecken på att enzympeeling fungerar. Enzympeeling får verka 10 -15 minuter. Därefter tvättar vi bort enzympeeling med vatten och applicerar en speciell kräm eller serum. 

   

  Boka Enzympeeling i Stockholm här!

  Enzympeeling ansiktsbehandling >>>

   

  Hur ofta ska man göra enzympeeling?

  Enzympeeling behandling kan göras på hudvårdsklinik varje till varannan månad för att djupt rengöra huden och få ett vackert lyster.

   

    Vi tipsar:

  För att få ännu bättre resultat av enzympeeling för ansikte rekommenderar vi att göra en kur på 6-8 behandlingar initialt och fortsätta sedan med underhållsbehandlingar varannan månad. 

   

  Du kan köpa enzympeeling för hemmet och använda den mellan dina salongbehandlingar. Om du har normal, torr hud kan du göra enzympeeling 1 gång i vecka. Enzympeeling för fet och blandad hud kan göras var 3 – 4 e dag för att minska produktion av olja i huden och hålla hudytan matt och fräsch. Du med känslig hud ska inte göra enzympeeling oftare än var 8-10 e dag. Glöm inte att alltid ha solskyddskräm på!

   

  Vem ska göra enzympeeling behandling?

  Enzympeeling för ansiktet är en mycket populär behandling som snabbt ger resultat och ökar hudens lyster. Du ska inte tveka och boka enzympeeling behandling om du har:

  • Torr, livlös hud
  • Känslig hud
  • Hud med solfläckar
  • Hud med rynkor
  • Hud med ojämn hudfärg
  • Fet hud 
  • Hud med post-akne pigmenteringar
  • Hud med akne och finnar
  • Pormaskar
  • Hud som behöver mer lyster

  Enzympeeling ansikte för rosacea känslig hud hemma bild03

   

   Enzympeeling för känslig hy och hud med rosacea

   Är enzympeeling bra för känslig hud och hud med rodnad? Svaret är ja. Enzympeeling är en fantastisk behandling för känslig hud – den innehåller endast naturliga, mjuka och skonsamma ingredienser som inte skadar eller irriterar huden. Enzympeeling för ansiktet har inga korn som skrubbar huden och orsakar mikroskador. 

   Enzympeeling för ansikte ger till skillnad från kemisk peeling en naturlig polering av huden genom att på ett varsamt sätt lösa upp cellförband och fräscha upp hyn utan att skada hudlager. Enzympeeling påverkar inte kärlen och orsakar ingen rodnad, därför passar enzympeeling även hud med rosacea och rodnad. Du kan köpa enzympeeling för känslig, rodnad hud till bra pris här. 

   Enzympeeling för akne hud

   Fungerar enzympeeling mot finnar och pormaskar? Enzympeeling rengör porerna, förebygger portilltäpptheter och minskar talgproduktion i huden. På så sätt hjälper enzympeeling för akne hud att minska oljig glans och förebygga uppkomst av finnar och pormaskar. Enzympeeling dödar bakterier och skapar en skyddabarriär mot inflammation och föroreningar för att hålla huden ren och smidig. Enzympeeling kur för ansiktet är ett bra sätt att bli av med finnar och förebygga uppkomst av blemmor på fet och blandad hud. 

    

   2021-06-08 / av Maiia S 

    

    

    

    

   Våra populära artiklar

   Vad är kemisk peeling? Hur behandlar jag rosacea? Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är retinol? Hur använder man Retinol?

    

   Produkten har blivit tillagd i varukorgen

   Gå till kassanFortsätt handla

   Information

   Salongen

   Webbutiken

   SvenskaEnglish