• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Vad är nålfri mesoterapi för ansiktet? 

Mesoterapi är ett nytt tillvägagångssätt för att behandla en mängd olika tillstånd. Det är inte ett kirurgiskt ingrepp utan en form av icke-invasiv behandling då används en högtryckmunstycke och en mängd strålar av speciellt anpassade vitaminer för att, leverera återfuktande, anti-aging- och antirynkmedel direkt till huden. Detta kombineras med mikroström som förstärker effekterna. 

Behandlingen har potential att revolutionera vårt sätt att tänka på ansiktets utseende och hur man behandlar många olika tillstånd som påverkar huden, som rynkor, fina linjer och mörka ringar. 

Varför använda nålfri mesoterapi för ansiktet?

När man diskuterar fördelarna med nålfri mesoterapi för ansiktet är det viktigt att först överväga varför många vill använda denna behandlingsmetod i första hand. Det finns ett antal anledningar till exempel att kunderna vill undvika injektioner eller är rädda för nålar och injektionens biverkningar (smärta, svullnad, blåmärken).

Samtidigt som det är viktigt att ta hänsyn till dessa faktorer innan man genomgår någon typ av behandling, är det också viktigt att överväga vilka fördelar behandlingen kan ha för en särskild kund. Ett antal kunder föredrar att undvika injektioner av medicinska skäl, till exempel de som lider av bland annat diabetes eller astma. För dessa kunder kan nålfri mesoterapi erbjuda en alternativ och säker smärtfri behandlingsväg.

Å andra sidan kan vissa människor vilja genomgå injektioner av kosmetiska skäl. De kan till exempel vilja genomgå en injektionsbehandling för att förbättra sina ansiktsdrag, till exempel för att öka sina kindben eller förstärka sin käklinje.

För dessa kunder är injektioner en bekant behandlingsväg och kan ses som ett säkrare alternativ till kirurgi. 

Vad kan jag förvänta mig under en nålfri mesoterapi behandling för ansiktet?

När man diskuterar fördelarna med mesoterapi för ansiktet är det viktigt att komma ihåg att varje individ är ett unikt fall och att beslutet att genomgå behandling bör baseras på hudens behov.

I de flesta fall innebär en nålfri mesoterapi behandling för ansiktet hudkonsultation med en av våra hudterapeuter. Under nålfri mesoterapi behandlingen levereras vitaminer och anti-aging-ämnen direkt till huden med hjälp av högt tryckta mikrostrålar och ström.

Under behandlingen kommer kunden att uppleva en sammandragande känsla när den verkade cocktail färdas genom huden. I vissa fall kan även kylande känsla uppstå och vara tillräcklig för att kunden ska märka och känna fördelarna redan under behandlingen.

De flesta människor upplever inga biverkningar av behandlingen medan vissa kan uppleva en lätt svullnad i ansiktet efter en nålfri mesoterapi behandling. Detta förknippas till att aktiva ämnen börjar verka i huden. Känsla av svullnad brukar gå över inom 30 minuter.

Lyckligtvis är dessa biverkningar minimala och i de flesta fall upplevs endast ett lätt obehag under behandlingen, innan fördelarna nålfri mesoterapi sköljer över.

Hur lång tid tar det innan effekten av en nålfri mesoterapi för ansiktet märks?

I allmänhet märks effekten av en nålfri mesoterapi behandling för ansiktet inom en till tre dagar efter den första behandlingen. Som med alla nya behandlingar bör patienten börja märka en skillnad i sin hud efter den tredje behandlingstillfälle och kommer att se en förbättring av sitt hudtillstånd efter hela kuren.

Vad händer efter nålfri mesoterapi kuren? 

Vissa kunder fortsätter att dra nytta av behandlingen, medan andra kan nå en platå i sin förbättring. I båda fallen är det viktigt att fortsätta med nålfri mesoterapi behandlingen och rådgöra med din hudterapeut om att modifiera behandlingen, om så önskas. I de flesta fall kan kunden fortsätta att uppleva fördelar av behandlingen i flera veckor.

2023-04-04 av Andrew N

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish