• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Vad är Plasma pen ansiktsbehandling? 

Vad är plasma?

Plasma är materiens fjärde tillstånd, mellan gas och fast. Det är det tillstånd som vi ofta hittar i fyrverkerier och blixtar. När du utsätter dig för dessa naturfenomen, kommer du oundvikligen att bli bränd. Men om du är mottagare av en professionell plasmapen behandling, kan du få mer fördelar utan risk för en brännskada. 

Vad är ett plasma pen? 

Plasma pen är en speciell utrustning avsedda för behandling av ett helt antal av hudproblem och besvär i ansiktet. Den är uppkallad efter elementet för att den avger samma starka plasmastrålar som en plasma i blixtar. När du sätter handen nära en plasma pen, kommer du att känna en ström av plasmavärme som slår i din kropp.

 

Dessa plasmastrålar som är ljusare än dagsljuset är användbara för att behandla avvikelser och förändringar i huden och hjälpa dig att återställa hudens naturliga fasthet, tonus, hudton och glans. De kan också användas för att behandla rynkor och fina linjer samt mindre bristningar och ärr som inte kräver särskild vård. 

Hur fungerar plasmabehandling? 

Vetenskapen bakom plasma pen behandling av ansiktshud är ganska enkel. Den baseras på två välkända fysiska metoder som plasmaflöde och elektrofores. Detta gör det möjligt att utföra behandlingar snabbare och mer effektivt. Kombinationen av plasma och elektrofores stimulerar kollagenproduktion, vilket hjälper till att fylla upp huden och ge huden den friska glöd som vi alla önskar.

Fördelar med plasma pen

Plasma pen behandling kan användas för att behandla flera hudfel som ärr, åldersfläckar och solfläckar. Detta gör plasmabehandlingen till ett bra val för personer med solkänslighet, liksom för dem som vill rikta specifika behandlingar mot vissa delar av ansiktet.

Nackdelar med plasma pen

Även om plasma pen behandling är ganska säkert är den inte perfekt för varje situation. Om din hud är extremt irriterad kan den spricka eller skala under behandlingen, särskilt om du har en kraftig solbränna.

Det är också värt att notera att inte alla plasmapennor är skapade lika. Vissa, ej professionella modeller utan flödejustering avger extremt starka plasmaflöden som kan skada din hud. Om du har känslig hud kan detta vara problematiskt. Du bör vara försiktig med att välja en skicklig utövare med professionell utrustning för att undvika eventuella skador.

Är plasma pen behandling för mig? 

Om du vill återställa din hud naturliga fasthet, ton och ungdomlighet och letar efter en behandling som kan hjälpa till, är plasmabehandling ett perfekt val. Den låter dig utnyttja plasmas kraft till din fördel utan rädsla för att orsaka skada. Och när du kombinerar plasmabehandling av ansikte med personligen anpassade hudvårdsprodukter samt rätt eftervård, har du ett recept för effektiv och säker behandling som ger bästa resultatet.

2023-09-23

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish