• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

 • ✔ Fri frakt* 

 • ✔ Snabb leverans

Skinbooster

 

Skinbooster bild 201

 

Vad är Skinbooster?

Skinbooster är en djupt återfuktande och föryngrande ansiktsbehandling för dig som har rynkor, nedsatt spänst och elasticitet i huden och har förlorat skarpa ansiktskonturer. Skinbooster ansiktsbehandling är injektion av en långverkande biorevitaliserande cocktail med hög koncentration av hyaluronsyra. Skinbooster cocktail ökar tillverkning av kollagen och elastin i hudens djupa lager, slätar ut huden och inger förlorad volym och lyster. Hyaluronsyra återfuktar huden och motverkar uppkomst av nya rynkor och linjer samtidigt som den ökar hudens spänst och skyddar hyn mot farliga miljöfaktorer. Du behöver inte oroa dig för resultat - du kommer bli positivt överraskad av eget före och efter utseende efter en skinbooster!

Mesoterapi behandling kallas också för skinbooster. Vitaminer, enzymer, antioxidanter och växtextrakt levereras i huden med hjälp av olika mesoterapi metoder liksom mikroinjektioner, högtryck och even elektrofores. 

 

Läs mer om mesoterapi >>>

 

Skinbooster före och efter bild 55

 

Ibland kallas även vissa typer av kräm och serum med hög koncentration av hyaluronsyra och närande ämnen för skinbooster. Skinbooster kräm eller serum används helst på trött, stressad hud och hud som börjar få första tecken på åldrande. Skinbooster kräm och serum är perfekt komplement till föryngrande behandlingar såsom profhilo, dermapen, skinbooster injektioner och mesoterapi. En sådan hudvård hjälper att förstärka effekten av behandlingar samtidigt som de tillför extremt mycket näring till din hy.

 

Skinbooster krämer >>>

 

Vem passar skinbooster?

Skinbooster passar för dig som har en åldrad hud med nyuppkomna eller uttalade rynkor, nedsatt spänst och elasticitet i huden eller besväras av torr hud, post-akne ärr/blemmor eller andra tecken på åldrande. Skinbooster ger resultat snabbt och säkert, varför den har blivit allt mer omtyckt i den moderna världen av skönhet och hudvård. Skinbooster kan göras för att reparera redan befintliga tecken på åldrande på en mogen hud eller för att förebygga uppkomst av rynkor på en yngre hy som börjar få sina första rynkor och linjer. Oavsett när du gör skinbooster kommer du definitivt älska resultat efter din behandling.

Du kommer kunna se följande resultat efter skinbooster:

 • slätare hud
 • minskad djup på rynkor
 • förbättrad spänst i huden
 • ökad elasticitet
 • jämnare hudton
 • lysterfylld hud
 • förbättrad ansiktsdefinition
 • fördröjd åldrande
 • ökad hudhälsa
 • minskad torrhet

Skinbooster behandling Stockholm bild 367

 

   

  Hur ofta gör man skinbooster?

  Skinbooster kan göras med olika syften och ger då olika starka resultat. Det vanligaste är att skinbooster görs efter första rynkor syns på huden. Då vill man förebygga deras utveckling och reparera huden.

  För att få ett bra resultat på skinbooster rekommenderas en kur av 3-4 behandlingar med 4 veckors intervall.
  Du kan göra en sådan kur en gång om året eller göra enstaka skinbooster behandlingar var 4e månad för att bibehålla resultat längre.

  Resultat av skinbooster ses redan efter första behandling och varar i upp till 2 månader (efter första behandlingstillfället).

   

    Vi tipsar:

  För att få ännu bättre resultat av skinbooster behandling rekommenderar vi att göra en kur på 5 behandlingar med en monads mellanrum. 

  Skinbooster hur ofta bild 546

  Var kan man göra skinbooster?

  Skinbooster kan göras på ansiktet, runt ögonen, på halsen och dekolletage och i enstaka fall på händer. Skinbooster ger utmärkta resultat på huden i nedre ansiktshalva och i hals-dekolletage området. Huden ser mycket slätare och fräschare ut utan att kännas tung eller hängande som det kan vara efter fillers. Skinbooster innehåller en hög andel hyaluronsyra som till skillnad mot fillers inte ökar volymen genom utfyllning utan stimulerar egna celler att tillverka mer kollagen och egen hyaluronsyra som ger hyn en naturlig fyllighet och spänst.

   

  Vilka behandlingar ska jag göra för skinbooster?

  Skinbooster är ett samlingsnamn som innefattar behandlingar som på ett eller annat sätt tillför aktiva ingredienser in i huden. Till sådana hör skinbooster injektioner/mesoterapi, profhilo och fillers.

  Profhilo är en absolut vanligaste sätt att tillföra skinbooster cocktail till huden och öka dess fasthet och spänst. Ibland används vissa typer av fillers för skinbooster, detta gäller ffa på djupa rynkor och ärr.

  Ytterst sälla och med svagare effekt kan skinbooster tillföras via dermapen, men då kommer inte hyaluronsyra lika djupt in i huden som vid till exempel profhilo eller injektion av skinbooster.

   

  Du kan också vara intresserad av

  Profhilo skinbooster >>>

  Dermapen skinbooster >>>

  Profhilo skinbooster behandling bild 789

   

  2022-08-10 / Maria V

   

  Våra populära artiklar

  Hudvårdsprodukter mot finnar Vad är fördelar med enzympeeling? För vem passar PRX-T33? Varför ska man göra kemisk peeling? Vad gör Retinol i huden? Hur använder man Retinol?

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Gå till kassanFortsätt handla

  Information

  Salongen

  Webbutiken

  SvenskaEnglish