• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

B kan orsaka rynkor!

Tusentals män och kvinnor runt om i världen kommer att bli förvånade när de får veta att B kan ge dig rynkor - bredvid de som den tog bort. 

Läkare varnar för att den bästsäljande hudutjämnaren kan leda till att fler linjer visas i ansiktet snarare än färre. 

Varför nya rynkor plötsligt dyker upp?

De pannfrysande b injektionerna förhindrar effektivt människor från att rynka pannan och ger därigenom intrycket av ungdomlig, linjefri hud. Men experter har nu funnit att andra ansiktsmuskler kan överkompensera för de delar som är förlamade, vilket betyder att människor anstränger sig mer för att rynka pannan, skapa nya linjer och rynkor. 

Efter att ha fått B kan en kund omedvetet försöka återskapa ansiktsuttrycken i det område där behandlingen har förlamat deras ansiktsmuskler. Vad som kan hända är att andra, närliggande muskler, kompenserar muskelrörelse som saknas. Detta kan ha effekten att faktiskt skapa nya rynkor. 

Mer B för att släta ut nya rynkor

Ett av de mest populära områdena för B-injektioner är " argrynka " mellan ögonbrynen. I det här fallet, efter b-behandling, kan muskler i övre näsan, mellanögonbrynet och ögonlocket försöka återskapa uttrycket av en blick. Upprepningar av denna åtgärd orsakar nya rynkor. Kunder kan behöva mer B för att släta ut de nya rynkorna, eller måste avbryta injektionerna helt. 

Mest populära "lunch-tid-ansiktslyftet"

Under de senaste fem åren har B blivit en av de mest populära behandlingarna mot åldrande. B-injektioner annonseras som "lunch-tid-ansiktslyftet" och det tar bara några minuter samt anhängare hävdar att injektionerna är relativt smärtfria. 

B-behandlingar har ökat 16 gånger under de senaste fyra åren, med det relativt låga priset som gör den lika populär bland vanliga män och kvinnor som Hollywoodstjärnor.

Vad är b?

B är ett renat derivat av toxinet A, en dödlig och giftig bakterie. Det fungerar genom att tillfälligt förlama muskler. Resultaten varar i några månader i första hand, men upprepade injektioner gör att effekterna kan bli längre. Detta händer, särskilt när människor har B mellan ögonbrynen. Eftersom de vet att de inte kan rynka pannan i det området, tenderar de att överkompensera det på andra områden och skruva upp näsan och rynka ögonen när de försöker rynka sig. Det åtgärdas vanligtvis enkelt genom att injicera lite mer B i det drabbade området vid uppföljningsbesök.

2023-07-27 av Andrew N

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish