• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Allmänna köpvillkor

 

Om Beautyka AB

Beautyka.se är en webshop som ägs av Beautyka AB organisationsnummer 559157-0386.
Beautyka AB äger därmed rätten till allt innehåll på Beautyka.se.

Hudvårdsklinik Beautyka är en fisisk butik och klinik som ägs av Beautyka AB organisationsnummer 559157-0386.

Beautyka.se  matchar marknadens bästa priser på hudvårdsprodukter och samtidigt jobbar för att kunna tillhandahålla marknadens bästa service. Paketering och leveranser från Beautyka AB brukar ske inom 24 timmar.

Beautyka AB ägs av Maiia Solodovnykova som har en lång erfarenhet och bakgrund inom medicin och hudvård. Hon är Legitimerad läkare och Cidesco diplomerad hudterapeut i Sverige.

Uppgifter om bolaget

Besökadress:

Hudvårdsklinik Beautyka i Stockholm
Hagaesplanaden 58
11366 Stockholm
Sverige
E-post: info@beautyka.se

Faktureringsadress:

Beautyka AB
Frihetsvägen 2A
17753 Järfälla
Sverige
Organisationsnummer: 559157-0386
Momsregistreringsnummer: SE559157038601
E-post: info@beautyka.se


 

Allmänna köpvillkor

I Beautykas Webshop köper du dina varor genom vår Internetbutik. Du kan även beställa varor via e-post.

När du har lagt din beställning skickas en bekräftelse ut till den e-postadress som du har angivit vid beställningen. Din order hanteras inom 24 timmar. Du får sedan ett nytt mail när din order skickas.

Beautyka ingår ej avtal med personer som inte är myndiga (under 18 år). Om du är under 18 år och vill handla måste någon av dina vårdnadshavare göra beställningen. Vid upptäckten av eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök kommer ärendet att polisanmälas. Beautyka förbehåller sig rätten att neka en order. 

Beautyka jobbar hårt för att informationen på dess försäljningsplattformar ska vara korrekt men reserverar sig för slutförsäljning samt eventuella informationsfel. Detta kan vara innehållsförteckningar, produktbeskrivningar, bilder eller felaktiga priser. Om dessa fel uppstår ändrar Beautyka AB uppgifterna. Beautyka AB ansvarar inte för information inklusive bilder på försäljningsplattformarna som kommer från tredje part.

 

Tillämpning och Konsumentskydd

De här Allmänna villkoren tillämpas vid köpeavtal mellan Beautyka AB organisationsnummer 559157-0386 och konsument. För att du som kund ska känna dig trygg med att handla av Beautyka AB så tillämpas bestämmelserna i Konsumentköplagen (SFS 1990:932), Distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59) samt Personuppgiftslagen (SFS 1998:204) på samtliga köp hos Beautyka AB.

 

Frakt

Fraktkostnaden kan du se i kassan innan du bekräftar köpet.
Fri frakt på order över 899 kr. *Gäller ej med vissa erbjudanden!
Du kan även hämta din order i vår Butik på Hagaesplanaden 58 i Stockholm, fraktfritt. Välkommen!

Leverans

Vi levererar produkterna med DHL och Postnord. Varor som väger upp till 2 kilo kan skickas med DHL Servicepoint och PostNord Varubrev. 
Fraktkostnad per bruttovikt:

  1. DHL Servicepoint: upp till 2 kg - 69kr;
  2. PostNord Varubrev (vid max paketmåt 32x22x6cm annars tillämpas DHL Servicepoint): upp till 250g - 69rk; upp till 500g - 89kr; upp till 2 kg - 109kr. 

Fri frakt på order över 899 kr. Ordrar som överstiger 700kr skickas bara som DHL Servicepoint. 
Du väljer själv fraktsättet i kassan. Genom att välja en viss fraktsätt godkänner du de villkoren, kostnader, försäkringar och risker som gäller för denna typ av leverans. Mer om villkor kan du läsa på DHL och PostNord webbsida. Vi reserverar oss för om DHL eller PostNord försenar leveransen samt för om försändelsen kommer bort.
Ditt paket packas normalt inom 24 timmar. Samtliga fraktsätt innebär att paketet skickas till din brevlåda eller uthämtningsställe. Så fort paketet finns på plats skickas en avisering till dig. Om du önskar att få avisering via SMS ange ditt mobilnummer vid beställningen.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella problem beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. 

Ditt paket ligger på utlämningsstället i 14 dagar. Vid mindre försändelser (vid val av Postnord Varubrev och Postnord Brev) skickas ditt paket direkt hem i din brevlåda. Går inte paketet ner i brevlådan kommer det en avisering så du hämtar det på ditt ombud.

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Hämtas i Butik

Du kan även hämta ditt paket i vår butik på Hagaesplanaden 58 i Stockholm. Du får ett meddelande när ditt paket finns att hämta ut. 

Obs! Medtag legitimation. Våra öppettider är helgfria vardagar 10-20, lördag 11-18. Ditt paket finns hos oss i 14 dagar. 

Butik & Hudvårdssalong Beautyka i Stockholm jobbar enligt bokade tider inom följande Öppettider.

OBS! I samband med COVID-19 ber vi dig att kontakta oss via info@beautyka.se för att stämma av tiden för ditt besök.

Leveranstid

Leveranstiden är normalt mellan 1-3 arbetsdagar, dock reserverar vi oss för eventuella förseningar vid stora kampanjer, högtider, julkalender, påsk och Black Friday. Detta på grund av bland annat röda dagar hos både leverantörer och fraktbolag.

Vid slutförsäljning av en vara informerar vi dig. Alla varor skickas samtidigt. Leveranstiden kan då bli 3-5 vardagar. 

Beställningsprodukter

Leveranstiden på Beställningsprodukter (Beställningsvara) är normalt mellan 3-15 arbetsdagar, dock reserverar vi oss för eventuella förseningar vid stora kampanjer, högtider, julkalender, påsk och Black Friday. Detta på grund av bland annat röda dagar hos både leverantörer och fraktbolag.

Om du vill veta mer om när dina varor kommer är du välkommen att höra av dig via e-post info@beautyka.se. Du som konsument har rätt att upphäva köpet utan kostnad vid eventuell försening. Om dina varor mot förmodan blir försenade kontaktar vi dig. Återkom till oss inom 14 dagar om något inte skulle stämma.

 

Betalsätt

Klarna

Vi använder Klarna för alla våra betalningar och ni kan betala med faktura, kort eller direktbetalning via er bank.

Faktura

Vi kan erbjuda privatpersoner att handla mot faktura. Betalningsvillkor är 10 dagar dvs fakturan ska vara betald inom 10 dagar. Vi skickar beställda produkter efter att fakturan är betald. Vid försenad eller utebliven betalning utgår påminnelseavgift om 60 kr samt dröjsmålsränta med 8 % per år. En fakturaavgift om 39 kr kan tillkomma vid pappersfaktura som kommer att skickas via post.

OBS! Kund är ansvarig för att betala fakturan i tid. Det gäller oavsett om kund har fått fakturan eller inte. Om en kund inte betalar i tid kan Beautyka AB skicka ärende till ett inkassoföretag.

SWISH

Vänligen kontakta oss på info@beautyka.se för mer instruktioner.

 

Garanti

Beautyka AB är auktoriserad återförsäljare för samtliga varumärken på beautyka.se och på vår salong/butik. Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare. Beautyka AB lämnar inga ytterligare garantier utöver den som har specificerats av tillverkaren. Vi kan ej ta ansvar för eventuell överkäslighet mot ingredienser i en produkt eller prov.Om du känner dig det minsta osäker på garantin eller de anvisningar som medföljer din produkt, kontakta oss innan användning så vi kan hjälpa dig. Om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta oss innan användning/ beställning.

 

Priser

Samtliga priser på beautyka.se visas inklusive 25% moms. Momsen specificeras på din orderbekräftelse. Inga extra kostnader utöver frakt tillkommer. Alla erbjudanden gäller så långt lagret räcker. Utbyte av promotiongåvor kan förekomma.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig Beautyka AB rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.

 

Allergisk reaktion

Om du har fått allergisk reaktion av någon produkt du köpt hos Beautyka AB, vänligen kontakta oss på info@beautyka.se

 

Utlandsbeställningar

Vi levererar endast inom Sverige.

 

Ångerrätt och returer

Du har öppet köp i 14 dagar från det datum varorna skickas från oss. Under denna period kan du skicka tillbaka dina varor för helt kostnadsfritt byte eller för återbetalning. Ta alltid kontakt med oss om du önskar att ångra ditt köp och innan du returnerar varorna. Detta gäller även om du önskar att byta produkter. Produkterna måste vara oanvända, oöppnade och i sin originalkartong. Om produkterna är förstörda eller använda gäller inte återbetalning. Du betalar själv fraktavgift och returportoreturfrakten. Vi ansvarar inte för leveransen till oss från kunden.

Ni som kund är ansvariga för att paketera varorna så att de inte skadas under leveransen. Varor som är skadade vid ankomst pga. bristande emballage kommer att debiteras kunden. Vi kommer att debitera dig de extra kostnader som uppkommer vid ej kompletta returer, alternativt ej acceptera returen.

Vid godkänd reklamation/retur så återbetalar vi summan för din beställning inom 14 dagar. Spara alltid följesedeln tills returen är avklarad.

OBS! Returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter (exempelvis postförskott).

 

Reklamationer

Kontrollera alltid att din försändelse är oskadadd vid leverans. Vänligen kontakta oss på info@beautyka.se om en vara är felaktig eller saknade varor. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Vid godkänd reklamation återbetalar summan för din beställning inom 14 dagar från mottagandet. För att reklamationen ska bli godkänd måste din produkt/produkter vara väl emballerade, samt skickas i godkänt vadderat kuvert alternativt kartong. Returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter (exempelvis postförskott).

Hur returnerar du?

Som kund har du rätt enligt distanshandelslagen att ångra ditt köp. Du har möjlighet att ångra ditt köp inom 30 dagar från det att du har mottagit din beställning. Ta alltid kontakt med oss om du önskar att ångra ditt köp och innan dess att du returnerar varorna. Detta gäller även om du önskar att byta produkter. 

Kontakta oss gällande byten, returer och reklamationer på info@beautyka.se

Dina varor ska återsändas till:

Beautyka AB, Frihetsvägen 2A, 177 53 Järfälla

Återbetalning

När vi godkänt att produkt inklusive kartong och tillbehör är i godkänt skick betalar vi ut pengarna för produkten. Varan/varorna du returnerar måste vara oanvända och förpackningen obruten. Du ska skicka tillbaka varan/varorna så att de är hos oss senast 14 dagar efter att du meddelat oss att du vill ångra köpet. Du betalar själv returfrakten. Vi ansvarar inte för leveransen till oss från kund. Vi löser inte ut försändelser som inte är fullt frankerade. Vi återbetalar summan för din beställning inom 14 dagar från mottagandet, förutsatt att du på riktiga grunder har upphävt ditt köp och varorna är i godkänt skick.

 

Restnoterade varor

Om någon/några varor som du beställt inte skulle finnas på lager underrättar vi dig via e-post om detta. Du kan då välja själv om du vill vänta på dessa varor, byta ut varorna till andra produkter eller avbeställa de restnoterade varorna.

 

Avbeställning

Om beställningen inte har skickats från oss så kan du avbeställa din order på info@beautyka.se

 

Tvist

Tvist med anledning av tillämpningen eller tolkningen av dessa köpvillkor skall i första hand lösas genom förhandling mellan kunden och Beautyka AB. Kan dessa parter inte komma överens avgörs tvisten i svensk domstol enligt svensk rätt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish