• ✔ Auktoriserad återförsäljare & hudterapeut

  • ✔ Fri frakt* 

  • ✔ Snabb leverans

Académie Scientific Beauté Hudvård

Köpa

Hudtyp

Hudtillstånd

Hudproblem

Förväntat resultat

Märken

Produkttyp

Kategorier

Rensa filter
Populära hudvårdsprodukter
Vi tipsar om

Académie Scientific Beauté innehåller över 200 hudvårdsprodukter (ansikte, kroppsvård). Varumärke exporteras till 65 länder och används i salonger och estetiska medicinska centra i olika regioner i världen.

Genom att köpa professionell Academie-ansiktsbehandling väljer du en resiltatinriktad vård, vars effektivitet bekräftas av de bästa hudterapeuter och hudspecilister i världen såväl som av deras kunder.

Académie Scientific Beauté har stor erfarenhet, använder högkvalitativa naturliga råvaror samt effektiva formler. Det betyder att företaget kan garantera det deklarerade förväntade resultatet. Effekten av att använda hemmalinjen märks direkt.

Académie  är ledande inom vetenskaplig forskning inom hudvård och kosmetologi: specialisterna på detta företag utvecklade de första produkterna för säker garvning (idag är det BronzEcran-linjen), upptäckte och studerade anti-aging egenskaperna för kollagen, introducerade cellextrakt i kosmetologi och är de första vilka började använda jojobaolja som en vårdande ingrediens.

Académie  är europas äldsta märke och startades 1890. 1896 startade Académie den första skönhetsskolan i Europa och var annars om inte i självaste hjärtat av Paris. Du kan hitta behandlingar, som är anpassande för både - män och kvinnor.. Det finns produkter för alla typer av hud och behov.

Académie är ett mycket ärligt och effektivt märke. De delar med sig om hur många procent av aktiva ingredienser som finns i produkten. Procentsatserna är mycket höga och det är man stolt över. Att använda äpplevatten istället för vanligt vatten i sina cremer är en av varumärkets märkliga fördelar.

Spcialiserade serier från Académie Scientific Beauté innehåller: 

Académie Body. Den specialiserade linjen för hudvård i ansikte och kropp, som har en riktad effekt på celluliter. Hjälper till att eliminera toxiner, återställa vävnadselasticitet, eliminera effekterna av stress på huden.

Aromatherapie. Den synergistiska effekten av effekterna av växtextrakt och eteriska oljor hjälper huden att avslöja sin naturliga skönhet. Komponenterna har en terapeutisk effekt på huden och utsökta naturliga aromer ger gott humör.

Bronz'express. Denna Académie-serien skapades för dig som vill bibehålla en attraktiv bronshudton på vintern och våren. Medel är lämpliga för alla hudtyper.

Académie Visage. Serien erbjuder produkter för att skydda huden mot skadliga effekter av miljön, för att eliminera rodnad och manifestationer av rosacea, självreglerande föreningar, ögonkonturvårdsprogram, etc.

Bronzécran. Linjen innehåller produkter för en lyxig gyllene, snabba och säkra solbränna och produkter som effektivt skyddar huden mot de skadliga effekterna av solljus.

Académie Makeup. En serie kombinerade produkter som låter dig skapa sminkfri smink och samtidigt ta hand om huden, återfuktar den, ger näring, återställer elasticiteten och aktiverar förnyelseprocesserna.

Académie Men. Dessa är speciella formler för mäns hudvård. Medel ger henne näring, föryngring, toning, jämnhet och förbättring hud.

Derm Acte. Medel för hudvård och korrigering av dess brister i intensiv handling, som gör att du kan uppleva resultatet som efter att ha använt inriktade ansiktsbehandlingar i salongen och upprätthålla den uppnådda effekten under lång tid.

Köp  Académie Scientific Beauté produkterna online på Beautyka.se. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Information

Salongen

Webbutiken

SvenskaEnglish